REZONABIL
Păcat de localizarea direct pe plajă!
am ales acest hotel printr-o agenție de turism, citind recomandările altor turiști. Cea mai proastă alegere după 5 ani de mers in Sunny Beach.
Drumul nu am ce sa comentez am trecut pe la Ruse, cu autoturismul personal. Am avut intrarea la mijlocul săptămânii, fapt pentru care cred că nu am prins aglomerație la vamă.
Alimentarea cu carburant am făcut-o în țară cu pandemia să nu avem de alimentat pe teritoriul Bulgariei
despre SERVICII
Încă de la intrare se solicită bacșiș, nu știu pentru ce, amabilitatea nu este punctul lor forte, orice problema ai notează, râd zic foarte bine și atât. De promtitudine nu poate fi vorba.
La bar parca mergeai a cere.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cel mai mare minus al hotelului. La cazare dezastru. Au niște paturi de pe vremea lui nea Nicu, peste care au aruncat saltele tot din vremea trecută. Nu sunt confortabile deloc, nu te poți odihni pe ele. Aerul condiționat huruie de înnebunești fara el te topești in camera.
Mocheta jeg penal, îmbâcsită murdara. Nu cred că am mai întâlnit undeva așa jeg.
Baia un mare minus și aici. Ventilație defectă. Am sesizat degeaba, fără rezultat. Scurgerea de la dus la fel, ieșea apa peste vana.
Curatenie cred că nu știu ce înseamnă 7 nopți cat am stat nu au șters o dată praful din camera, nici nu au aspirat, au schimbat prosoapele zilnic, și completau cu hârtie cu șampon doar daca cereai.
Camera este mică pentru 4 stele pe care le pretind miros îmbâcsit și jeg in cameră.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Marele plus al hotelului, mâncarea. Foarte bună. Din categoria carne am avut pui, peste, vita, porc, oaie. Lipsesc fructele de mare. Prăjituri foarte bune, torturi, tort jeleu, baclava, înghețata. La seara bulgărească nelipsitul purcel la tava și fântână de ciocolată, plus alcoolul local.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja foarte curata, nisip fin, marea cu apa curată, intrare lină și nu adâncă, perioada în care am fost noi apa era foarte caldă.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Erau preocupați să mulțumească doar pe turiștii unguri, ceilalți parca nu existau. Probabil asta o fi politica lor.
Trimis de viorance in 04.09.20 12:43:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Sunny Beach (hotel alba, Tiara)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (viorance); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 101036&hid=3240.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Buna ziua! Îmi puteți spune cate ceva despre animație? Aveau seara muzica live, etc. ?
@prichindica: o mare pacaleala si animatia cel mai naspa hotel din sunny beach si am fost har domnului la multe!
- Jun.2022 Satisfăcător — scris în 29.06.22 de ux125640 din BUZăU - nu recomandă
- Aug.2020 Adio dar raman cu tine! — scris în 24.08.20 de muppetz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Încă un concediu minunat în Bulgaria! — scris în 28.07.16 de crys2010 din BARLAD - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel sub asteptari — scris în 07.09.15 de bobchi din TG-JIU - nu recomandă
- Jul.2014 Se merita! — scris în 14.07.14 de dana emilia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nesperat de bine ! — scris în 14.07.14 de pepitto din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Hotel dezamagitor intr-o statiune foarte frumoasa — scris în 26.08.13 de Raluca Cotfas din BRASOV - nu recomandă