A trecut un an de atunci, dar imi dau seama ca n-am zis nimic de acest hotel si totusi merita. Am plecat cu niste prieteni la mare anul trecut de 1 mai. Evident ca nu era deschis decat in Mamaia si doar la unele din hoteluri. Tot intreband 'din poarta-n poarta' am ajuns la Hotel Bueno. Hotelul are o forma ciudata si pare o vila intre blocuri raportat la hotelurile din zona.
Pozitiv: - camere foarte mari, curate, aerul conditionat mergea foarte bine;
- mancarea din restaurantul propriu este excelenta si nu foarte scumpa;
- personalul foarte amabil;
- situat in zona de Nord a statiunii -este o zona ceva mai linistita;
- asezat la 10m de plaja. nu sunt probleme in a gasi loc unde sa te asezi;
- parcare proprie destul de mare in spatele hotelului;
Negativ: - distanta putin cam mare de mers pe jos pana in centrul statiunii pentru cei care sunt atrasi de zona respectiva;
- pretul la cazare destul de piperat -dar toata lumea stie cum sunt preturile in Mamaia
Ca o concluzie - desi nu prefer sa stau in Mamaia, as reveni cu placere la Hotel Bueno.
Trimis de ursu in 08.06.14 23:08:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ursu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Foarte bine la Bueno! — scris în 19.09.24 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare foarte buna — scris în 23.07.16 de ela2016 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare excelenta — scris în 05.07.16 de mariandan din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Recomand! — scris în 16.08.13 de EllaComan* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Probabil cel mai avantajos raport calitate-pret din Mamaia — scris în 23.07.13 de andreeant* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Situat la 10 m de plaja, camere moderne si spatioase — scris în 22.08.12 de felicia_72 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Foarte placut impresionat — scris în 23.08.11 de cristimustata din BUCURESTI - RECOMANDĂ