Am fost la acest hotel... daca se poate numi asa... Initial am citit cateva pareri negative dar am crezut ca sunt exagerari, insa aveau mare dreptate acei oameni.
O mizerie totala peste tot, in afara de lenjerie care parea mai curata. Mocheta era plina de praf, la baie fire neizolate, care erau un pericol pentru oricine. Baia plina de mucegai, cel putin cabina de dus... cred ca asa era modelul.
Era atat de mult praf in acea camera incat si cu geamul deschis nu te puteai odihni de praful care era in camera.
Oricum nuu as mai merge in viata mea acolo, mai bine dorm in aer liber decat in camerele alea... Asa ca inainte de a lua o decizie ganditi-va bine daca mirosul de praf si mucegaiul sunt pe placul dvs, inseamna ca acolo e locul perfect.
Pacat de acest hotel ca nu este ingrijit pentru ca zona in care se afla este minunata.
Trimis de gyullya in 02.08.11 18:00:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gyullya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In 2010 cand am fost eu n-am avut probleme gen mizerie sau igrasie. Oricum se vedea ca hotelul a fost renovat cu putini ani in urma si ar fi putut intretinut mai cu grija. Dar cum proprietar a fost CFR...
- Oct.2010 Hotel Bucovina - liniste intr-un cadru natural superb — scris în 30.10.13 de Tucu2009 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Nu mergeti la hotel Bucovina in extrasezon — scris în 10.07.09 de aaaaaa din BUZAU - RECOMANDĂ