Un week-end de neuitat [hotelul Bucegi]
Mai fusesem la Cheile Gradistei Moeciu, nu Fundata. Era pt prima data cand am venit aici si sigur m-as intoarce. Dupa ce cu o saptamana in urma am fost la Bran, mi-am luat sotia de mana si am mers singuri, fara copii la Cheile Gradistei Fundata.
Drumul de 5 km de la Cheile Gradistei Moeciu pana sus pe platou la Fundata este asfaltat si f ok.
Am ales hotelul Bucegi, camera este f mare, un balcon la fel f mare si tot mobilierul facut din lemn masiv.
Privelistea este superba, iar intreg complexul este f frumos.
In acest week-end se desfasura un concurs de mountain bike national si un concurs de tir cu arcul, amandoua f frumoase.
Piscina, jacuzzi si cele 2 saune (una umeda, una uscata) fac toti banii. Totul este cu bun gust, singurul minus este restaurantul (cei mai inceti si nepragatiti chelnari care i-am vazut in viata mea), care nu se compara nici ca meniu, nici calitativ cu cel de la Cheile Gradistei Moeciu. Per total o sa revin
Trimis de kojac in 16.09.12 19:59:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kojac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, in rubrica "Bucegi Hotel [Complex Cheile Gradistei]" (deja existenta pe site)
- Feb.2023 Carnaval la hotel Bucegi, Cheile Grădiștei — scris în 12.10.23 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Atunci când peisajul e minunat, dar nu face chiar totul... — scris în 09.01.21 de ionutp din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Primul sejur la Hotel Bucegi - Fundata — scris în 20.09.19 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel Bucegi — scris în 10.07.19 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Pacat de priveliste... — scris în 18.02.19 de Deutza* din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2018 Resortul Cheile Gradiștei Moieciu & Fundata — scris în 12.02.19 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Sejur minunat la Cheile Grădiștei, Fundata — scris în 03.09.18 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ