Am incercat sa profitam putin de amanarea inceperii anului scolar, si am decis sa evadam un weekend la munte, impreuna cu cei doi copii.
Cred ca am facut cea mai buna alegere, rezervand o garsoniera la Hotelul Bucegi din cadrul complexului Cheile Gradistei- Fundata.
Camera foarte mare, cred ca 35 mp, pat dublu si canapea extensibila, LCD, minibar, baie cu cada, terasa.
Tot complexul foarte curat, loc de joaca pentru copii frumos amenajat, mancarea foarte buna, preturile as spune de 4 stele, nu de 3, priveliste deosebita.
Drumul este asfaltat pana aici, nu stiu iarna cum se urca, insa vara este ok.
Zona spa foarte frumoasa, sauna umeda, uscata, jacuzzi, piscina, insa se achita separat accesul la aceste servicii: 50 ron/ adult; 25 ron/ copil.
Recomand hotelul tuturor familiilor cu copii si nu numai.
Trimis de laura12345 in 08.09.12 21:59:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laura12345); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2023 Carnaval la hotel Bucegi, Cheile Grădiștei — scris în 12.10.23 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Atunci când peisajul e minunat, dar nu face chiar totul... — scris în 09.01.21 de ionutp din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Primul sejur la Hotel Bucegi - Fundata — scris în 20.09.19 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel Bucegi — scris în 10.07.19 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Pacat de priveliste... — scris în 18.02.19 de Deutza* din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2018 Resortul Cheile Gradiștei Moieciu & Fundata — scris în 12.02.19 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Sejur minunat la Cheile Grădiștei, Fundata — scris în 03.09.18 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ