Fiind din imprejurimi, mergem des la Sovata si aproape de fiecare data ne cazam la Bradet.
Statiunea Sovata este o combinatie intre munte si mare.
Hotelul Bradet este un hotel comunist, vechi, nerenovat (in curs), mobilier vechi. Camerele sunt mici, au balcon, au TV. apa calda, Sunt curate, lenjeria curata, calcata. La copil am avut pat suplimentar, am specificat ca vrem cand am facut rezervarea.
Restaurantul hotelului este si el nerenovat, mobilier vechi. Mancarea era putina seara, dimineata era ok, multe feluri, preparate pt copii, cafea, ceai, cereale etc.
Piscina-aici este punctul forte.
Am avut acces la piscina hotelului Danubius. Sunt vreo 7-8 piscine. Este totul la superlativ. Piscinele sunt pe 2 niveluri. Daca vrei relaxare stai la et 1, daca ai copii si vrei distractie cobori inca un nivel, cu liftul si acolo dai de 5 piscine. Cu apa dulce, sarata, cu topogane pt copii, mai adanci, mai putin adanci. La piscina este si un mic bar, dar cu preturi piparate.
Acolo noi ne-am relaxat de cate ori am fost.
Trimis de camybugnariu in 20.04.13 13:32:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (camybugnariu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@camybugnariu:
”Statiunea Sovata este o combinatie intre munte si mare.
adică? unde e muntele unde e marea? are legătură cu ficus-ul din poze?
”Piscina-aici este punctul forte.
Am avut acces la piscina hotelului Danubius.
pai piscina unde e? la Bradet sau la Danubius... să stiu și eu unde se usucă planta aia care seamnă cu un ficus.
”La piscina este si un mic bar
poze cu barul ai, că de minibar m-am convins...
Sovata e statiunea unde ai si munte si mare, unde te simti ca la Sinaia si la Mamaia in acelasi timp (asta am simtit eu). Complexul turistic este format din: fostul hotel Sovata, actualmente Hotel Danubius, Hotel Brădet și Hotel Făget. Împreună formează un complex balnear integrat. Trebuie să subliniez faptul că acolo sunt 1000 de metri pătrați de luciu de apă, piscine, dintre care una cu apă sărată, pompată din lacul Ursu, și alte cateva piscine cu apă dulce. Există și bazine pentru copii, cu tobogane și alte dotări care le oferă posibilități de distracție celor mici.
Carcotasi sunt la toti pasul.
De unde ai dreptul de "a ma lua peste picior"?
votul meu pentru review (-)+(-) votul primit la ecoul meu )
eu nu am poze pe site nici cu ''minibar-ul '', nici cu ''copchii...''
la Sovata poti sa schiezi ca la Mamaia ?
- Nov.2023 Vacanta Ensana Bradet, din Sovata — scris în 13.11.23 de ioan_stefan din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Dacă nu se schimbă nimic, nu merită să dați banii aici! — scris în 21.12.22 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Sep.2022 O vacanta dezamagitoare. Sper sa revina la ce a fost anterior: un loc primitor, calduros cu oameni primitori specific Ardealului! — scris în 26.09.22 de ux127328* din PLOIESTI / BRASOV - nu recomandă
- Aug.2022 Nu recomand — scris în 28.08.22 de Bizet din TG MUREș - nu recomandă
- Dec.2021 Un concediu de tratament și relaxare — scris în 24.12.21 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O experiență! — scris în 16.06.19 de vio 68 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2018 Danubius Health Spa Resort Bradet — scris în 20.12.19 de bubica din BRAşOV - RECOMANDĂ