Desi a trecut ceva vreme de cand am avut ocazia sa traiesc aceasta experienta, m-am gandit sa impartasesc astazi cate ceva din acea minunata zi, mai mult seara as putea spune.
Plecand in vacanta la Marmaris, la intoarcere se poposeste o zi in Istanbul, zi in care la alegere ai program liber sau poti participa la activitatile propuse de ghidul care te insoteste pe parcursul excursiei.
Dupa ce m-am plimbat o zi intreaga incercand sa descopar minunatiile Istanbulului, spre seara am participat la excursia propusa de ghid, cu vaporasul pe Bosfor.
La inceput cand am vazut ce fel arata vaporasul, am avut ceva reticenta, deoarece mi-a fost teama sa nu se intample ceva, era un vaporas cam vechi, dar am zis ok, merge toata lumea, merg si eu cu lumea si ce o fi o fi. In final mi-am zis ca regretam amarnic daca nu participam la acea mica excursie.
Privelistea de pe vapor a fost fabuloasa, parerea mea, iar momentul in care ne-am apropiat de celebrul pod pe care il vedem foarte des in filmele turcesti, mi-a taiat pur si simplu respiratia. Podul era luminat in diverse culori, fiind seara, pe rand se lumina cand in albastru, cand in rosu, cand in galben foarte frumos.
Timpul trece foarte repede, cred ca toata plimbarea dureaza cam in jur de doua ore, toata lumea este preocupata sa filmeze si sa fotografieze peisajul, per total este o experienta placuta pe care o recomand tuturor celor care ajung in Istanbul, mergeti, nu veti regreta.
Pe parcursul traseului veti vedea diverse cladiri, vaporase, este o atmosfera frumoasa, mai ales la asfintit.
Am sa atasez si niste poze drept marturie ca Am Fost Acolo.
Trimis de flaviana77 in 13.05.15 12:05:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (flaviana77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Bosfor Cruise Tur, ISTANBUL" (nou-creată pe sait)
- Apr.2023 Plimbare cu vaporașul pe Bosfor - cum este Istanbulul noaptea — scris în 17.12.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Mirajul Bosfor — scris în 19.03.18 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Pe apele Bosforului — scris în 21.10.17 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- May.2016 Croazieră pe Bosfor. De pe un mal pe altul. — scris în 08.07.16 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Pe albastrul Bosfor cu Seremoni! — scris în 05.03.16 de danup din NăVODARI [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Furtună pe Bosfor, am vrut să spun Croazieră pe Bosfor... — scris în 19.05.16 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Cu vaporașul pe Bosfor — scris în 21.10.15 de Mihai18 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ