Vacanta in Bulgaria "de vis"
Hotelul este total diferit față de ceea ce am văzut în poze. Pe lângă faptul ca exista o piscina mare, toate celelalte aspecte lasa de dorit.
Camerele sunt infecte. Baia pare ca nu a fost dezinfectata sau curățată niciodata. Saltelele miros urat, in camere este igrasie, mochetele sunt murdare si patate. De asemenea, am găsit gândaci in camera. Mobilierul vechi si degradat, tv antic, telecomanda stricata. Terasa era necuratata, scaunele si masa de pe terasa erau murdare si vechi.
Nu exista cosuri de gunoi.
Lânga piscina numerosi saci de gunoi.
Trimis de Teodora93merlan in 23.08.19 12:26:13
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Teodora93merlan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Teodora93merlan: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 48&ridAnt=96032
- Aug.2016 Recomand hotelul oamenilor cu ZERO PRETENTII — scris în 06.09.16 de florinux din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2014 Soc si... multe impresii, majoritatea placute — scris în 06.01.15 de daf434 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Oferta buna de Revelion vs Pret — scris în 04.01.14 de aad din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2013 Situatie penibila — scris în 17.01.14 de Cristi29 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2012 Foarte bune conditii pentru 2 stele — scris în 24.08.12 de marti* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Acelasi hotel, experiente noi — scris în 05.01.12 de bose din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2008 Un revelion de neuitat — scris în 17.05.11 de bose din BUCURESTI - RECOMANDĂ