Sejur de neuitat la Athos Palace, bratul Kassandra
Am petrecut o saptamina de vis in GRECIA, la ATHOS PALACE, KASSANDRA, HALKIDIKI.
Restaurantul, personalul. seful de sala, imprejurimi, piscina, marea, toate la superlativ.
Mentionez ca am avut demipensiune iar mincarea a fost diversificata si multa. De dimineata, cascaval, sunca, omleta, oua fierte, brinza topita, gemuri de toate felurile, salata orientala, miere, iaurturi naturale, cu fructe, ceai, cacao cu lapte, cirnati, cafea, suc, cornuri cu unt, cereale, fructe confiate si naturale, piine de toata felurile.
La piscina distractie maxima, muzica, animatori.
Priveliste minunata la marea Mediterana Egee.
Seara mai adaugam prajituri, supe, ciorbe, chiftele, snitele, placinte, spaghete cu sos, brinza, peste, carne de oaie, pui, vita, porc.
Recomandam aceasta locatie. Totul mirific!
Trimis de DORICA in 05.02.16 09:40:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DORICA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Athos Palace Hotel, KALLITHEA [Kassandra]" (deja existentă pe sait)
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).
Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.
Felicitari pentru vacanta reusita din Grecia, o tara in care de peste 10 ani eu revin in fiecare vara cand pot, cu cea mai mare bucurie, fara sa ma plictisesc niciodata. Ce/i drept, de cate ori am putut am schimbat mereu destinatiile, pentru a vedea cat mai multe locuri interesante. Vacante frumoase in continuare!
- Aug.2019 O vacanta ce o doresti sa se termine cat mai repede. Mai mult de 5 nopti, nu merita sa stai daca nu faci excursii spre Athos sau spre alte locatii — scris în 04.05.20 de ux115144 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 15.07.19 de Pavel Con din ARAD - nu recomandă
- Jun.2019 Athos Palace 2019 - pareri impartite — scris în 30.06.19 de todor.bogdan din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Marea, plaja si maslinii de la Athos Palace... un sejur remarcabil — scris în 26.01.19 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Vacanta relaxanta la hotel ATHOS PALACE — scris în 02.02.16 de DORICA din VALEA MARE [VL] - RECOMANDĂ
- May.2015 Athos Palace - o surpriza in 2015 — scris în 09.06.15 de george777 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Cazare buna, masa buna — scris în 16.07.14 de George Brasov din BRASOV - RECOMANDĂ