Un mediu favorabil activitatilor educative
La sfarsitul lunii noiembrie am fost la un curs de formare pentru jurnalisti, acesta a avut loc la Hotelul Bocca del Rio.
Fiindca nu mai auzisem de el, nu stiam cum o sa fie si aveam anumite dubii dar toate acestea au fost eliminate pe parcursul șederii noastre. Inca de cand am ajuns, gazdele ne-au intampinat cu șoric, au fost foarte primitoare.
Cum zona este foarte linistita s-a format un mediu ideal pentru activitatile noastre.
Recomand cu caldura!
Trimis de Licu Lo* in 05.12.11 22:09:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Licu Lo*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Deşi autorul nu a mai intrat pe site ca să pună măcar o poză, aşa cum fusese rugat de echipa tehnică, în lipsa altor indicii de articol fals, îl publicăm, cu rugămintea/avertizarea de a fi citit cu oarecare rezervă.
@ Licu Lo
in interesul tau sper ca in meseria ta de jurnalist, sa nu fi atit de zgircita cu cuvintele precum ai fost in postingul tau.
Dacă îmi permiteţi să îmi bag şi eu nasul... Dacă aceasta e aşezare-n frază de viitor jurnalist, eu sînt, desigur, fratele lui Dan Spătaru... Ei, prieteni, dar poate ne înşelăm noi! Cine ştie? Şi să vedeţi atunci revievuri trăznet! Eu unul mai aştept...
AM FOST SI EU ACOLO, CU ADEVARAT E O ZONA FOARTE LINISTITA, INTENTIONEZ SA REVIN CAT MAI CURAND.
Contul "Vova" este in fapt o clona a contului "Licu Lo".
A fost inchis (banat) - se poate folosi pe mai departe contul "Licu Lo"
Este murdar si serviciile sunt proaste. In patru zile nu a venit nimeni sa faca curat, sa schimbe prosoapele sau sa ia gunoiul.
Apa calda aveam cand le aduceam aminte. In baie mirosea urat de la canalizare.
Mai sunt multe altele de spus dar care par amanunte fata de ceea ce am spus deja.
- -
NOTA WM: Aceste randuri au fost mutate aici ca ecou, neindeplinind gradul minim de detaliere pentru a fi publicate ca review de sine-statator.
- Sep.2011 O vacanta excelenta pentru toata familia! — scris în 02.11.11 de raluca1301 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O iesire foarte relaxanta! — scris în 16.10.11 de dragos_petrescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ