Am fost in concediu impreuna cu copilul la Hotel Blue Dolphin in perioada 30.06.2015-07.07.2015.
A fost o experienta extrem de placuta: mancarea foarte diversificata si gustoasa (demipensiune), animatorii foarte buni, se facea curatenie in fiecare zi, se schimbau prosoapele si lenjeria zilnic, curtea extrem de ingrijita. Despre cazare si masa nu am decat cuvinte de lauda.
E adevarat plaja nu este extraordinara fata de alte plaje din Grecia... Pentru a ajunge la plaja se traverseaza un drum si un teren care nu este in proprietatea hotelului si este destul de neingrijit.
Noi nu am stat decat 2 zile acolo la plaja, fiind cu masina ne-am plimbat destul de mult. In sensul asta recomand cu caldura Orange Beach (Portokali Beach), daca plecati cu masina la plimbare nu o ratati. Oricum plaja este mai ingrijita decat cele de pe litoralul nostru.
Eu personal recomand hotelul, cu siguranta peste ceva timp as reveni aici - in general nu imi place sa ma duc in fiecare an in acelasi loc, schimb locatia de la un an la altul... dar peste ceva timp as reveni.
Trimis de cami1697 in 22.10.15 09:37:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami1697); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=684
Felicitari pentru vacanta reusita. Am stat si eu la Metamorfosi acum 10 ani in prima vacanta din Grecia si m/a dezamagit plaja, dar am procedat la fel si am cautat alaturi si am gasit plaje minunate.
Aplic si eu acelasi principiu de a vedea mereu alte locuri si destinatii, dar anul asta ingrijorati de agitatia din Grecia am revenit pe Sithonia pentru apropiere si soseaua directa fara ferry. Am gasit/o la fel de incantatoare si am scris despre asta pe AFA cate ceva aici vezi impresii.
Vacante frumoase in continuare, si un vot pentru relatare.
- Jun.2024 Super vacanta — scris în 14.08.24 de G@2 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Blue Dolphin — scris în 31.07.16 de norbert1980 din TIMIS - RECOMANDĂ
- Sep.2014 O destinatie pe gustul tuturor! — scris în 14.09.14 de musi25 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Vacanta linistita — scris în 16.08.14 de Nikita din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 NU recomandam! — scris în 10.07.14 de myrcea80* din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2014 Hotel Blue Dolphin Metamorfosi Sithonia — scris în 09.07.14 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Un hotel exemplu. — scris în 30.01.14 de gabili din PITEșTI - RECOMANDĂ