Foarte elegant si curat hotelul, nimic a reprosa.
Personalul extrem de amabil.
Mancarea la restaurant banala (pentru un restaurant de 4 stele) si cam prost gatita.
La subsol au si club, elegant, spatios si cu DJ care chiar a facut atmosfera.
Trimis de ca_an_ in 04.05.11 10:35:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ca_an_); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Asa cum este scris, articolul nu poate fi luat in considerare pentru a participa la concurs.
Daca vrei sa mai vii si cu alte amanunte, acest statut se poate schimba.
Succes!
nu-i bai cu concursul, rugamintea ar fi sa apara pozele atasate la review, multumesc!
Le-am "lipit" eu acum, un coleg se va ocupa de validarea lor. Ideea este (si asa sunteti si indrumati sa procedati) ca mai intai sa scrieti articolul, si abia pe urma sa se urce si pozele. Astfel, acestea vor fi automat asignate acestui articol, altfel, ele "zac" undeva la "... si altii".
da, stiu, am experienta pe site dar de aceasta data m-a luat valul multumesc!
@ ca_an
Cat ati platit pentru o zi? A fost si micul dejun inclus in pret?
si micul dejun, saracacios, continental. noi am avut apartament, parca 330 lei, undeva pe aici.
- Aug.2021 Hotel Bistrita, 4* din Durau, nu merita mai mult de 2* in ceea ce priveste cazarea — scris în 10.09.21 de a_vlad2009 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2021 Marile sperante... — scris în 24.01.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 'Au mai venit doi! ' — scris în 30.06.16 de Majoris din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Dec.2015 Hotelul Bistrița, ză best în stațiunea Durău... — scris în 09.12.15 de zake din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Sarbatori Pascale de vis in inima Ceahlaului - un hotel unde te simti ca in familie — scris în 25.01.16 de BlueBird din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Merita toti banii — scris în 12.10.14 de rolfi din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 4 stele ??? — scris în 29.08.14 de noraoprea din IASI - nu recomandă