Recomand un hotel din Baia Mare numit Best Western Eurohotel, situat foarte aproape de centrul orasului Baia Mare.
Este cotat la trei stele, are sala fitness, piscina interioara cu apa calda (nu mi-a placut piscina, pentruca avea 1,69 1,6 m pe toata suprafata) adica atata cam cat inaltimea mea si eu nu stiu sa inot, asa ca nu am intrat desi era pazita, sauna moderna, internet, sala de conferinte, sala bowling, toate gratuite pentru cei care s-au cazat acolo.
Camere foarte curate, (se intra pe baza de cartela), cu tv minibar, frigider, baie cu dus la camerele standard
Restaurantul avea mic dejun tip bufet suedez, dimineata iar in rest meniu a la carte cu o gramada de specialitati vegane, cu peste, cu carne: vita, peste, porc, vanatoresc, platouri, deserturi etc
Trimis de sorana2 in 02.12.13 23:01:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BAIA MARE. A mai fost în/la: Moldova, Dobrogea, Crisana, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorana2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Webmaster, te rog frumos, sa imi modifici avcolo unde am scris nivelul apei din piscina, este 1,60 nu 1,69 cat am scris eu din greseala. Multumesc frumos!
Done!
- Oct.2016 Eurohotel Best Western Baia Mare — scris în 03.01.17 de Linux din ZALAU - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Bun raport calitate pret - de revenit — scris în 24.06.13 de gvaly din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Atmosfera foarte placuta — scris în 12.09.12 de lorelei34 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 3* adevarat — scris în 25.01.12 de garcon din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ