Am achiziționat un pachet de CRĂCIUN 2013, pentru care am achitat 1500 lei fără masa, iar pentru masa de Crăciun am mai plătit suplimentar 400 lei.
În cele 4 nopți de cazare lenjeria de pe pat nu a fost schimbata, iar prosoapele la baie au fost schimbate după ce am sesizat recepția. Cameristele fac curățenie superficial și doar de a marca momentul.
La micul dejun am găsit sucurile expirate iar unele produse arătau suspect (crenwuștii, cârnăciorii, brânza topită).
Hotel nu a fost organizat nimic legat de sărbătoarea Crăciunului.
În restaurant în noaptea de Crăciun au fost ocupate doar trei mase. Nu au avut muzica live (orchestra), parcă eram la parastas. Mâncarea a fost bună, dar nimic tradițional (toba, șorici, cârnați, sarmale, aperitive, etc...). In meniul restaurantului nu găsești mâncare cu specific romanesc, iar preturile foarte piperate.
Hotelul este situat la 3 km de Brasov si la 10 km de Poiana dacă nu ai mașină ești terminat. Hotelul nu are spatiu interior de relaxare si distractie (biliard, tenis de masa, darts, jocuri, nimic!!!).
Nu merită 4 stele. Nu recomand.
Trimis de ariploiesti in 02.01.14 11:39:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariploiesti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ariploiesti: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2021 Super vacanta si abia astept sa ma intorc anul viitor. — scris în 09.08.21 de piticu2619 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 O panorama frumoasa — scris în 18.06.21 de anila82 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Turism in pandemie = jecmaneala — scris în 30.08.20 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jan.2020 Hotel Belvedere Braşov — scris în 20.01.20 de Cristina099 din CONSTANţA - nu recomandă
- Dec.2019 Hotel Grand Belvedere BBrasov — scris în 26.12.19 de Alimali din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2018 Priveliște de vis — scris în 06.01.19 de cristina.eu din GALATI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Belvedere... o revelatie! — scris în 05.09.14 de bully din NEAMT - RECOMANDĂ