Ne-am cazat 2 nopti la acest hotel.
Am avut inclus in pachet si masa in vloare de 120RON pe persoana adult.
Camerele sunt mari/spatioase si frumoase. Camera in care am stat noi avea doua pat-uri cu o latime de 2 metri intre pat-uri existand cate 1 metru distanta, asadar va puteti imagina...
Am fost cazati la etajul 1, care presupun ca este putin mai luxos.
Mancare nu este exceptionala. Este normala si tipic restaurantelor din Romania. Dar a fost ok de la 1-10 a-si spune 8.5.
Exista si piscina: exterioara cu apa sarata (putin mi s-a parut murdara apa) insa poate pentru ca era afara si mai cad impuritati. Piscina interioara insa este in regula si poate fi folosita indiferent de sezon, apa avand undeva la 27-28 de grade.
Panorama hotelului (fiind belvedere) este foarte frumoasa, hotelul fiind la ~2km de statiunea Sovata.
Ospitalitatea chelnerilor nu m-a prea incantat, insa presupun ca se justifica prin stresul care-l aveau deoarece erau doar 1-2.
Per asamblu am fost multumit, m-am simtit bine. De la 1 la 10 dau nota 9.2.
Trimis de eduardh in 01.07.14 08:40:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eduardh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX: Este bine.
Am stat si eu 2 nopti in acest hotel in iulie 2014, in conditii similare. Sunt intru totul de acord cu impresiile prezentate. Pe ansamblu, a fost insa la inaltimea asteptarilor noastre si as recomanda calduros acest hotel.
@doinaS:
”Am stat si eu 2 nopti in acest hotel in iulie 2014
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
Va rog daca se poate sa-mi spuneti daca drumul pana la hotel este bun, daca in afara de cele doua piscine mai exista altceva referitor la serviciile SPA. Referitor la masa 120 lei/zi/ persoana includea toate cele 3 mese sau numai pranzul si cina, avand in vedere ca acum micul dejun este inclus in cazare. Exista posibilitatea sa ajungi pe jos la Lacul Ursu?
@teona -
1. Exista probabil si masaj daca va programati.
2. Exista doar cele doua piscine. Ceea exterioara poate fi folosita doar vara, presupun.
3.120 RON inseamna (cred ca micul dejun este inclus in pretul cazarii) cat se poate manca in aceea zii in contul acestor banii. Noi nu am reusit sa consumam totii banii alocati ai am luat in masina sucuri, bere, pana am atins plafonul maxim. Cred ca suma se poate negocia sa fie mai mica.
4. Chiar in spatele hotelului exista o poteca circulabila.
In maxim 20 minute pe jos (mers lejer) ajungeti la lacul ursul. veti trece si pe langa alte doua lacuri.
@eduardh - Multumesc pt. aceste informatii, imi sunt foarte utile. Noi vrem sa mergem mai multe familii si incerc sa vad daca pot fi satisfacute toate gusturile, unii sunt fani lacul Ursu, altii tratamente SPA, plus doi copii de 12 si 16 ani care sper sa aiba semnal bun pt. Internet. Nu stiu la acest moment ce mai putem vedea in zona, o parte am fost deja la Praid, ce am putea sa facem seara, daca nu ramanem la hotel. Vrem sa stam cinci zile si trebuie sa "creionez " un program pt. toate gusturile. Sa inteleg ca administratorii sunt ok! chiar daca personalul de servire este mai scortos. Daca mai aveti alte detalii care imi pot fi utile, va multumesc anticipat.
- Jul.2022 Se poate mult mai bine — scris în 14.07.22 de ux125935* din SUCEAVA - nu recomandă
- Sep.2017 Dezamagitor — scris în 17.09.17 de vio 68 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2016 Hotel fain — scris în 16.10.16 de MarianD H din DEVA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Un hotel frumos — scris în 29.02.16 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Intr-adevar o priveliste frumoasa — scris în 15.09.15 de florin petre din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Un hotel amplasat in padure — scris în 26.07.15 de eva* din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O experienta placuta — scris în 28.07.14 de doinaS din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ