Am revenit dupa o minivacanta de 4 nopti in Bansko la Belvedere Holiday Club si va pot spune ca a meritat toti banii.
Sa incep cu camera de fapt apartament cu un dormitor cu o mica bucatarie utilata complet cu de toate in care daca vroiai puteai pregatii de mincare in camere foarte cald a fost necesar sa reduc robinetii pentru a se putea respira in camera.
La parter era un centru de inchiriat echipament de schii la pret destul de accesibil sa nu uit cazarea sa facut foarte repede.
Centru spa foarte mic cu o piscina cu apa calda si o mica piscina ptr copii.
Hotelul este situat la aproape 5 min de telegondola si pirtii. De la hotel spre pirtie si inapoi puteai merge cu un microbus care functiona din 30 min de la ora 8si 30 pina la 16 si 30.
Despre masa ce va pot spune am avut demipensiune mic dejun si cina destul de variate ca feluri de mincare si o multitudine de prajituri si dulciuri.
Accesul la pirtii se putea face cu telegondola dar si cu niste microbuse la care era valabil skipassul.
Daca ar fii sa mai merg in Bansko as alege din nou acest hotel de apartamente
Trimis de tic in 09.02.17 18:24:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: suny beach, nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 10&ridAnt=76217
- Mar.2019 Relaxare si bun gust — scris în 28.05.19 de cris202 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Foarte frumos — scris în 09.02.16 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Numai eu scriu aici?? — scris în 03.04.15 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Belvedere reloaded — scris în 14.02.14 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Cum va place?? — scris în 16.01.13 de fanespoitorul din BUCUREșTI
- Jan.2013 La inaltime — scris în 03.01.13 de maserati din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Horror??? — scris în 15.01.12 de fanespoitorul din BUCUREșTI