Am rezervat in data de 26 iunie, telefonic, o camera dubla pentru 5 nopti (pentru un sejur incepand cu data de 5 iulie) si mi s-au dat toate asigurarile ca totul este in regula (ca rezervarea mea este introdusa in sistem). Am incercat sa platesc anticipat, dar mi s-a spus ca nu este nevoie - plata se face la hotel. Astazi, pe 2 iulie, dupa ce si eu si prietenul ne-am luat concediu de la serviciu si de abia asteptam plecarea, inainte cu 3 zile de a ajunge la hotel, mi s-a comunicat telefonic ca a aparut o mica problema: "agentia" (nu stiu care, cea cu care lucreaza hotelul probabil) a comandat un numar foarte mare de camere si nu ne mai pot oferi camera dubla, ci doar apartament! (evident, la un pret mai mare - todoata, mi s-a spus ca nu sunt siguri nici de apartament, ca exista posibilitatea sa se rezerve de catre "agentie" si acestea). Sau ne ofera tot o camera dubla, dar dupa data de 8 iulie (cata marinime din partea lor) ! Am spus ca nu mi se pare corect, din moment ce am rezervat din timp camera (si mi s-a spus ca totul este in regula!!! ), dar domnisoara de la telefon (care nu a dorit sa-si decline numele dupa ce am instiintat-o cu calm ca voi face o reclamatie la ANPC) a replicat ca agentia le aduce multe contracte, plateste anticipat si ca drept urmare are... prioritate! Am plusat cu "dar platim si noi", insa domnisoara nu a fost induplecata.
Se pare ca eu si prietenul meu suntem turisti "second hand" pentru acest hotel. Rusine!
PS Tin sa precizez foarte clar ca nu as fi avut aceasta atitudine daca ni se ofereau informatii complete din timp (ceva de genul "stiti ca exista niste mici sanse ca daca primim o comanda mare de la agentie sa nu le putem onora pe cele facute direct la hotel"). Procedura urmata a fost cea indicata pe situl hotelului, hotelul fiind recomandat de niste amici: acolo scrie clar ca rezervarile se fac telefonic sau prin e-mail...
Trimis de AIM in 02.07.10 16:45:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AIM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06290400 N, 28.63851900 E - CONFIRMATE
Nu putem admite notarea unui hotel decât după ce "AiFostAcolo".
Articolul rămâne însă pe site, pentru ca alţi eventuali doritori să ştie ce-i poate aştepta.
Ne pare rau pentru nefericita păţanie şi sperăm ca, mai ales cu ajutorul acestui site să vă găsiţi cât mai repede o cazare care să vă mulţumească.
Scuze, in "valtoarea" nervilor cauzati de aceasta patanie, am uitat regulile .
Poate altii au fost foarte multumiti (asa cum au fost amicii nostri anul trecut)...
Concediu placut tuturor!
Si noi am rezervat prin mail undeva in Romania si mai cerand o data confirmarea inainte de a pleca ni s-a spus ca nu ne mai tine camera...
In schimb, am facut acum o rezervare in Viena si mi s-a spus ca nici macar nu e nevoie sa platesc avans, ca platesc totul la sosire. Sper sa fie adevarat!
Din pacate se mai intampla si astfel de lucruri. Cand am fost in Grecia, prietenii nostri au fost anuntati de agentie ca nu mai au camera libera in hotelul pentru care au platit si vor primi in altul, in alta statiune!
- Aug.2021 Acceptabil — scris în 08.08.21 de ux121706 din SCORNICEşTI [OT] - nu recomandă
- Jul.2020 Un like Bellona!!! — scris în 02.08.21 de ux121503 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Evitati ! Mai bine la cort sau in masina. — scris în 06.08.19 de georcaeff din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2019 Foarte bine!! — scris în 09.07.19 de mihaela77 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Concediu de vis! — scris în 03.08.18 de Pătrașcu Nicoleta din TINTARENI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nerecomandat — scris în 13.08.17 de georgeserban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2016 Cel mai prost — scris în 26.06.16 de Lidia 2016 din RM VALCEA - nu recomandă