De la inceput vreau sa spun ca a fost unul din cele mai reusite sejururi, petrecut intre 05-12.07.2015. Nu stiu de ce noi romanii suntem atat de carcotasi si sincer am avut o mica indoiala inainte de plecare datorita unor impresii citite pe "am fost acolo".
Am petrecut 7 nopti linistite in care ne am incarcat bateriile din plin nu asa cum se intampla dupa 1990 pe litoralul nostru. Am ajuns cu autocarul aproape de ora 13:45 la hotel unde nu am intampinat nici o problema de a beneficia chek-inul.
Prima surpriza a fost ca am primit camera la etajul 9 cu vedere directa la mare. Ceva de vis. Sa nu se mai spuna ca romanii sunt dati deoparte la intrarea in hotel si repartizarea camerei. Lifturile sunt de generatie noua si nu am intampinat probleme desi nu sunt decat 4.
Camera mare si curata avand toate facilitatile. O mica neplacere a fost ca la tv nu exista nici un post romanesc, cel putin pro tv international, dar nu a contat prea mult. Curatenie in fiecare zi, lenjeria schimbata la jumatatea sejurului, asa este normal, iar prosoapele in fiecare zi.
Sa trecem la partea de mancare care a fost punctul forte dupa plaja proprie. Micul dejun foarte diversificat cu ceva care pentru mine a avut un plus, nu lipsea o rama cu fagure din stup. La dejun si cina nu lipsea cel putin un fel de carne la gratar, preparate atunci, cu gust identic ca al nostru. Inghetata foarte buna, fructe nelipsite si dulciuri din belsug. Intre mese existau diverse preparate iarasi neasteptat de bune. Exemplu hamburger facut pe loc demential.
Plaja proprie foarte mare cu aproape 200 de umbrele, curata si cu un bar beach micut dar exista.
Am facut si o excursie in frumoasa statiune nessebar patrimoniu international. Exista bus-ul nr. 1 care pentru 1,30 leva face legatura intre cele doua statiuni.
In concluzie un sejur reusit din toate punctele de vedere cu un raport pret-servicii corect.
Recomand cu placere acest hotel.
Trimis de STIRBACU BOGDAN in 18.07.15 20:08:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: ASTERA, NISIPURILE DE AUR
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (STIRBACU BOGDAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@STIRBACU BOGDAN: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Buna, spuneti-mi internetul cum merge? In camera era wi-fi?
- Jul.2023 Dezamagitor — scris în 13.07.23 de biapia din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 10 zile la hotel Bellevue — 23 Iunie - 2 Iulie, 2023 — scris în 04.07.23 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur aproape perfect 2022 — scris în 21.06.22 de mihanicomiha din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un hotel excelent pentru turiști cu pretenții și bani puțini (scuze) — scris în 03.08.21 de ux121544 din BUCUREșTI - ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Catastrofa culinara! — scris în 05.07.20 de ux115889 din TG MURES - nu recomandă
- Aug.2019 Este bun, si tot nu este bun! din 27 aug. — scris în 11.09.19 de andrei din MURES - nu recomandă
- Aug.2019 Vacanță neplăcută — scris în 03.08.19 de Laur19 din SLATINA - nu recomandă