Ne-am odihnit la Bellevue in perioada 28 iunie-5 iulie(2 adulti, in DBL). Initial am ales hotelul Marvel, aflat in apropiere de Bellevue, dar din greseala personalului de la agentie care au uitat sa ne broneze camera, am fost nevoiti sa ne cazam la Bellevue. Initial nu am fost de acord, dar nu am avut incotro.
Am ajuns in Sunny Beach la orele 8 dimineata, ne-am cazat la 14. Intre timp am lasat bagajul la parter intr-o incapere special amenajata in acest sens, care insa nu era prevazuta cu incuietoare. Totusi cei d ela receptie ne-au asigurat ca nu exista vreun risc. Si am plecat la Nessebar.
Personalul de la receptie foarte amabil. Am rugat sa ne cazeze intr-o camera situata mai sus si cu vedere la mare si asa si a fost. de fapt toate camerele au vedere la mare... mai mult cele din fata. Si noi eram cazarti intr-o astfel de camera, la etajul 9. Camera curata, spatioasa, 2 dulapuri, 2 noptiere, 3 oglinzi, una la intrare, una in baie, si una la masa, frigider cu diferite bauturi (cu plata, chiar si pentru cei cu ALL). Deasupra frigiderului era un afis unde era indicat ce si cit costa. In baie era uscator de par, 2 sapunuri minuscule, dus, gel de dus si sampon (noi insa le-am folosit pe ale noastre), 4 prosoape... 2 mai mare si 2 mai mici, care erau schimbate in fiecare zi. Curat in camera se facea zilnic, lenjeria de pat se schimba odata la 3 zile. Balconul era prevazut cu un suport pentru uscarea hainelor.
Wifi initial am crezut ca era doar in Lobby, insa cind am cerut la receptie parola pt Wifi, ni s-au zis ca wifi este pe tot teritoriul hotelului. Pe hol wifi prinde mai bine... in camera mai putin. Nu stiu care este cauza... dar noi cind aveam nevoie de laptop il foloseam la intrare in camera... unde am pus masuta de la balcon.
Mincarea ni s-a parut destul de ok. Aveai de unde alege. Dimineata nu era aglomeratie la masa. Insa la amiaza si seara veneam fix la ora cind se incepea masa ca sa ocupam masuta si sa nu stam in rind dupa mincare. de fapt rind se facea mai mult la carne... in rest cu usurinta iti puteai lua ce-ti doresti. Fructe erau de 4 feluri (piersici, mere, portocale, harbuz), torte de diferite feluri, carne, frugarui, pizza. In afara de Lobby bar, in restaurant la fel era un bar unde erau de toate... bere, vin, sprite, fanta, pepsi, apa plata, etc. Rind acolo nu se prea facea, in mare parte datorita personalului care deserveau destul de rapid.
In afara de restaurantul principal, pe teritoriul hotelului era si restaurantul Bendita (italienesc) unde te putei duce o singura seara, iar rezervarea trebuia sa o faci la receptie cu o zi sau 2 inainte. deasemenea la receptie alegeai unul din cele 2 meniuri, cite 5 feluri d emincare fiecare daca nu ma gresesc. La bendita, personalul nespus de amabil, ne-au servit pe rind cele 5 feluri de mincare.
In bazin apa destul de curata. Nu prea era aglomeratie acolo, chiar daca bazinul era impartit cu hotelul Slavyanski. Sezlongurile cu saltele albastre apartin hotelului Bellevue, iar cele verzi lui Slavyanski. Eu in nestiinta de cauza am ocupat un sezlong de acela verde... si s-a apropiat de mine un domn si m-a zis ca trebuie sa achit 5 leva. Fara nici o problema m-am mutat pe sezlong albastru.
Sezlongurile si umbrelele pe plaja erau gratis pentru cei cu ALL. Doar ca daca vroiai un loc mai aproape de mare, trebuie de la 7,8 sa te duci sa-ti pui prosoapele pe sezlonguri. Pe la orele 9,10 practic toate erau ocupate. La amiaza, la fel lasam prosoapele pe sezlong. Cind ne intorceam le gaseam acolo.
Lobby bar lucra de la 8 pina la 23, unde se serveau diverse bauturi... inclusiv cockteiluri aloolice si nealcoolice... cite 3 feluri de fiecare, de la 15 pina la 17 in lobby bar desemenea se servea inghetata si fructe. Totusi inghetata se putea servi si la restaurant la prinz si cina.
Ascensoare erau 4 la numar, insa, mai ales in perioada de masa trebuia sa le astepti ceva timp.
In concluzie, pot sa zic ca am petrecut o vacanta destul de frumoasa la Bellevue/.
Trimis de Anastasia in 16.07.11 20:58:03
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Anastasia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua!
Multumim pentru relatari.
Am inteles ca umbreluta si sezlongul se inchiriaza. Care sunt preturile?
Multumesc
Pai am scris ca erau gratis, atit sezlongul cit si umbrela. Daca aveai bratara pe mina, nimeni nu-ti zicea un cuvint.
Eu, personal la receptie am intrebat... si au zis k sunt gratis, atit cele de la piscina cit si de pe plaja.
- Jul.2023 Dezamagitor — scris în 13.07.23 de biapia din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 10 zile la hotel Bellevue — 23 Iunie - 2 Iulie, 2023 — scris în 04.07.23 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur aproape perfect 2022 — scris în 21.06.22 de mihanicomiha din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un hotel excelent pentru turiști cu pretenții și bani puțini (scuze) — scris în 03.08.21 de ux121544 din BUCUREșTI - ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Catastrofa culinara! — scris în 05.07.20 de ux115889 din TG MURES - nu recomandă
- Aug.2019 Este bun, si tot nu este bun! din 27 aug. — scris în 11.09.19 de andrei din MURES - nu recomandă
- Aug.2019 Vacanță neplăcută — scris în 03.08.19 de Laur19 din SLATINA - nu recomandă