Mi-a placut hotelul, frumusel mai ales ca e si nou, dar problema cea mai mare: parcarea lasa de dorit. Chiar nu-mi pot da seama cum poti sa functionezi ca hotel fara parcare? Asta e cea mai mare problema la ei si inca una, preturile maricele la restaurant. In rest a fost ok. Sugestie: la un hotel ar trebui sa fie program 24 h /nu mai inchideti hotelul noaptea... nu e internat.
In rest succes dar rezolvati problema cu parcarea, asta chiar e o mare problema
Trimis de stefaniacris in 26.11.10 13:22:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefaniacris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.15839900 N, 27.60400700 E - neconfirmate încă
am mai intalnit hoteluri cu "curfew" (stingere), dar era specificat lucrul acesta pe saitul lor.
Din cum ai acordat calificative, vad ca nu doar parcarea este o problema. Nici de bucatarie si de mancare nu ai fost incantata, cadrul natural a fost practic un dezastru, relaxarea a lipsit... deci un hotel care pe ansamblu are doar 34,5|% lucruri pozitive, cred ca nu merita luat in serios.
Nu e vb ca nu am fost incantata, problema la restaurant a fost faptul ca sunt destul de mari preturile, acesta fiind si motivul pentru care am acordat acest calificativ. Privelistea: este intre camine exact in intersectie, e foarte periculos mai ales daca ai si copii... Eu una daca aveam si copii nu as fi stat linistita. Hotelul e foarte curat, e nou si chiar frumusel. Nu am zis ca a fost un dezastru, am punctat doar ce nu mi-a placut. Si da, problema cu parcarea pt mine chiar a fost una mare, sunt doar 4 locuri de parcare si se parcheaza fix in zidul de la intrarea in hotelInestetic si nu e normal
- Sep.2023 Un hotel de tranzit si de cazare pentru 3 nopti foarte bun — scris în 22.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Mai bine, nu! — scris în 16.10.13 de mirmicu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2011 Dezamagire — scris în 13.10.11 de gaby rusu din SUCEAVA - nu recomandă
- May.2011 Super calitate — scris în 15.06.11 de dru85 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Cazare decenta — scris în 21.02.11 de cosminap din FOCșANI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Amintirea unui oras vechi la Belleville Iasi — scris în 23.11.10 de grecutheodora din BUCURESTI - RECOMANDĂ