BUN
Cazare faină în Catania
Ciao, fericit să vă mai împărtășesc din deplasările noastre (chiar dacă timpul nu îmi prea permite), azi am să vă prezint cazarea din Catania din mica noastră vacanță din minunata Sicilie!
Am ales B&B Elmi, Via Vittorio Emanuelle II, nr. 305, pentru mai multe considerente, cel mai important fiind apropierea de centru și de accesul la liniile de transport, respectiv obiective turistice de interes pentru noi. Elisa, proprietara este sufletul acestei afaceri de familie, un apartament mai mare dintr-un vechi pallazo, compartimentat cu gust și foarte eficient în camere cu paturi matrimoniale + baie, într-un loc cald și primitor.
Am ajuns un pic mai greu la locație de la locul unde am coborât din autobusul de la aeroport, am hămălit :) bietul troller pe străzile pavate cu piatră cubică și pe trotuarele pline de mici particule de cenușă vulcanică de mă durea sufletul de el, dar am ajuns cu bine. Gazda super faină a fost promptă, comunicând cu ea pe whatsapp, ne-am coordonat perfect. Camerele sunt amenajate minimalist, dar foarte eficiente ca și utilitate, fiecare cameră având o temă muzicală sau artistică, noi am avut camera Whitney Houston, altă cameră Marilyn Monroe, Amy Winehouse, etc.
Am avut mic dejun italian asigurat și acces deplin la bucătăria locației + la micuța terasă unde în fiecare dimineață am servit micul dejun sau seara târziu stăteam la un pahar de vin sicilian, roșu, binențeles (sau la o bere rece, rece după ce înduram pe timpul zilei) !
În imediata apropiere am găsit magazine din rețele (deci prețuri bune la apă, bere, sucuri), obiective turistice de top, ruinele Teatrul Antic, biserica Sf. Francisc de Assisi și la cel mult 6 minute de mers lejer pe jos Domul, fântâna Elefantului și faimoasa zonă Pescheria.
Raportul calitate preț a fost foarte bun, recomand să luați în considerare acestă locație. Voi reveni cu mai multe informații despre ce am mai vizitat.
Trimis de cosmin09 in 15.01.25 21:37:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
- Alte destinații turistice prin care a fost: Viena, Salzburg, Insbruch, Munchen, Istanbul, Praga, Paris, Budapesta, Belgrad, Valencia, Malaga, Alicante, Madrid, Barcelona, Londra, Grecia, Turcia, Egipt, Slovacia, Polonia, Cipru, Tunisia.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosmin09); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.50214078 N, 15.08183990 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site, cu impresii
Mutat în rubrica 'B & B Elmi / CATANIA' (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”