La pretul de 285 lei/noapte am primit o camera de 2m patrati mizerabila. Patul era rupt, cearceaful cu pete, peretii cu urme de incaltaminte, mocheta decolorata si cu pete care nu ies, fara balcon, patul dublu cu o margine lipita de un perete... deci unu din noi nu avea pe unde sa se dea jos din pat fara sa il deranjeze pe celalalt... la capatul patului unde stateai cu capul se deschidea si geamul si trebuia sa stai in genunchi in pat ca sa privesti pe geam, iar la celalalt capat al patului era un birou cu un scaun vechi. Nici la 1* nu am vazut asemenea conditii... macar daca era curat... dar iti era sila si sa privesti in jur, plus ca fara balcon si cu patul de ocupa toata camera te simteai ca la inchisoare. Asta era camera pe care ne-o dadusera dupa o spaga de 50 lei pt a beneficia de vedere la mare.
Ulterior am facut un pic de "scandal" si ne-au dat o camera mare (au si din-astea) care arata acceptabil dar nici aceasta fara probleme. Fiind la parter cu vedere la terasa unde se manca trebuia sa stam mereu cu draperiile trase, din 2 veioze si 2 lampi de perete functiona numai o lampa de perete cu o lumina chioara, nu erau decat doua prize in camera care erau ocupate cu televizorul si frigiderul si a trebuit sa dam spaga unei cameriste sa ne aduca un prelungitor pt a ne incarca telefoanele si cel mai deranjant lucru... coverura alba care se pune sub cearceaf si pe salteaua patului era galbena si mirosea ingrozitor a pipi la unul dintre cele doua paturi unite. Duca ce am scos covertura a fost mai bine.
La restaurant trebuia sa astepti mult pana veneau cu mancarea chiar si cand eram singuri in restaurant, nici sa iti ia comanda sau sa aduca nota nu veneau mai repede, multe feluri de mancare nu le aveau, gustarile reci precum salam, sunca, cascaval... desi erau in meniu nu le puteai comanda pe motiv ca nu vrea bucatarul sa le dea decat dimineata, ciorba era pana la jumatatea castronului, portia de cartofi prajiti era ca de copii, piureul era din fulgi, prajiturile minuscule, personal fara experienta, prost platit si neprofesionist.
Zona aceea a statiunii e ca un fel de Ferentari din Mamaia. Plaja din dreptul hotelului era groaznica, sezlongur 15 lei.
In rest totul a fost frumos... :))
Trimis de n06d in 31.08.09 10:23:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (n06d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22053500 N, 28.63438300 E - neconfirmate încă
Sunt o gramada review-uri ptr acest hotel, dar nimeni n-a adaugat nici o poza macar din interior sa vedem care e situatia.
Foarte tare frate!!!
Dar lumea văd că tot insistă şi se duce acolo. Pobabil că fiecare pîndeşte să prindă momentul când se vor îndrepta lucrurile la acest hotel şi apoi să ne spună şi nouă, celorlalţi posibili viitori clienţi.
- Jul.2024 Vacanta execrabila — scris în 16.07.24 de ux134863 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Al III-lea an la Bavaria Blu — scris în 03.09.22 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- May.2022 La mare, în extrasezon — scris în 13.06.22 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanță cu relaxare și explorare — scris în 03.09.21 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Sejur foarte bun, aproape impecabil — scris în 11.08.21 de ux121814 din - RECOMANDĂ
- May.2021 Vacanta ca la romani... — scris în 16.05.21 de ux119635* din SLANIC PRAHOVA - nu recomandă
- Aug.2020 Relaxare — scris în 04.09.20 de anamaria_2010 din BAIA MARE