Am stat de 2 ori la hotelul Bavaria Blu. Prima data in 2008 cand am avut o asa-zisa garsoniera (cu pat matrimonial de 1,40 m) si acum, in 2012, o camera single. Camera a fost f. mica, de-abia aveai loc sa te misti pe langa pat. Patul era amplasat exact in dreptul geamului, iar draperiile puse la distanta mare de colt, in asa fel incat toata lumina de afara iti batea direct in cap (ochi). In camera cum se lasa intunericul cum nu mai vedeai nimic... o lumina super chioara. L-am rugat pe sotul meu sa treaca sa-mi aduca o veioza (el mergea spre Delta).
In baie... cea mai mare problema a fost uscatorul de par, care nu se putea lua de pe perete (era fix) si era fixat f. jos, deasupra wc-ului. Asa ca trebuia sa stai pe capacul de la wc si cu gatul contorsionat ca sa te usuci... am renuntat si am preferat sa ma usuc la soare. Cand am intrebat camerista... mi-a spus ca uscatoarele de par sunt diferite de la baie la baie (avusesem eu ghinion).
Aerul conditionat nu stiu cum functioneaza, deoarece nu a fost asa cald ca sa fie nevoie sa-i dau drumul. Camerele nu au balcon... de fapt acest hotel Bavaria Blu este un fost hotel de 2 stele renovat.
In rest, este curatenie. Holul arata f. bine, cu expozitie de tablouri. La micul dejun s-a mancat f. bine, in una dintre zile am gasit platouri cu prajituri pe mese.
In camera este wireless.
Piscina exterioara este cu apa neincalzita... sincer, am intrat o singura data in ea. Este curatata in fiecare zi, dar degeaba... din cauza ca are iesire libera spre plaja, intra cine vrea si cine nu vrea. Intr-una din zile a trecut o familie de tigani si pana sa fie pe faza baiatul de la bar sa-i dea afara... au apucat sa-si spele sosetele, incaltamintea, picioarele... mi-a pierit cheful de baie in momentul acela. DE asemenea, spatiul de langa piscina e mic, sunt putine sezlonguri. Sejurul meu a inceput cu seara de duminica... dupa un weekend plin de turisti, nu mai era nimic la bar. Am primit un pepsi de la barul din interiorul hotelului... la incredibilul pret de 6 ron... 250 ml!!! Este mai ieftin sa-ti iei un cocktail.
Singurul lucru bun este ca hotelul e aproape de plaja si ca am avut o reducere de 15 % pt. early bookings.
Trimis de lorelei34 in 20.09.12 18:39:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lorelei34); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22053500 N, 28.63438300 E - neconfirmate încă
@costin1968: Poti fi mai clar? Nu vad ce legatura are cu review-ul meu.
Scuza-ma, am citit intr-un review referitor la acest Hotel ca patron ar fi Borcea... Din nou scuze, se pare ca am inserat gresit ecoul... !!
- Jul.2024 Vacanta execrabila — scris în 16.07.24 de ux134863 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Al III-lea an la Bavaria Blu — scris în 03.09.22 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- May.2022 La mare, în extrasezon — scris în 13.06.22 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanță cu relaxare și explorare — scris în 03.09.21 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Sejur foarte bun, aproape impecabil — scris în 11.08.21 de ux121814 din - RECOMANDĂ
- May.2021 Vacanta ca la romani... — scris în 16.05.21 de ux119635* din SLANIC PRAHOVA - nu recomandă
- Aug.2020 Relaxare — scris în 04.09.20 de anamaria_2010 din BAIA MARE