Cele 4 stele ale hotelului Bavaria Blu din Mamaia nu sunt meritate. Cind spun acest lucru ma gindesc la confortul oferit (camere fara balcon, cu baia foarte mica, cu instalatia de aer conditionat defecta, frigiderul fara nici macar o sticla de apa minerala in el) cit si la serviciile total deficitare (curatenia in camera - in cele 5 zile nu s-a dat macar odata cu aspiratorul, prosoapele au fost schimbate la insistentele noastre abia a 3-zi, iar sapunul si samponul este bine sa le aveti de acasa caci hotelul face economie). Bufetul suedez de la micul dejun este saracacios si ca sa maninci un iaurt trebuie sa vii la prima ora.
Cit despre posibilitatea de a va odihni in acest hotel, nu va ginditi la asa ceva - zgomotul muzicii din restaurantul propriu, pentru camerele care privesc spre parcare, este infernal, mai ales daca aveti sansa sa prindeti in sejur o simbata sau duminica, asa cum am prins eu, cind muzica a fost data la intensitatea maxima cu ocazia banchetului de sfirsit de liceu pina la ora 4 a.m.
In concluzie vreau sa stiti ca nu merita sa sponsorizati lipsa de profesionalism a celor ce spun ca au hotel de 4 stele.
Trimis de d in 03.06.09 09:33:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22053500 N, 28.63438300 E - neconfirmate încă
Imi pare rau sa constat ca acest hotel nu si-a schimbat sau mai bine zis imbunatatit calitatea serviciilor si a cazarii. De aceea cei mai multi romani prefera Bulgaria, Turcia si Grecia pentru petrecerea concediului de vara.
Si mie imi pare rau cand vad ca mai sunt romani care platesc bani buni sa mearga pe litoralul romanesc.
Eu am ajuns sa merg in Bulgaria dupa un sejur ratat la Saturn. In timpul sejurului, de nervi, am decis sa vizitez Albena si Nisipurile de aur. Asta era prin 2004. De atunci nici nu vreau sa mai aud de litoralul romanesc.
Ma mir cum de inca lumea se mai duce la Mamaia!
Fratilor, Bulgaria este aproape si tot banii aia ii dati.
Santem de ras si de batjocora,cu Mamaia lui Mazare mafiotul,cum este primarul asa sant si hotelurile,vai de mama lor.
- Jul.2024 Vacanta execrabila — scris în 16.07.24 de ux134863 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Al III-lea an la Bavaria Blu — scris în 03.09.22 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- May.2022 La mare, în extrasezon — scris în 13.06.22 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanță cu relaxare și explorare — scris în 03.09.21 de anamaria_2010 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Sejur foarte bun, aproape impecabil — scris în 11.08.21 de ux121814 din - RECOMANDĂ
- May.2021 Vacanta ca la romani... — scris în 16.05.21 de ux119635* din SLANIC PRAHOVA - nu recomandă
- Aug.2020 Relaxare — scris în 04.09.20 de anamaria_2010 din BAIA MARE