Cu ocazia Rusaliilor, ca multi alti oameni, ne-am gandit, ca grup, sa vizitam si noi ceva obiective prin tarisoara noastra. Grup compus din 1 cuplu (noi), 2 prieteni + 2 familii cu copii. Destinatia: manastirea Prislop / Sarmizegetusa / Castelul Corvinilor si poate si altele.
Am cautat cazare in zona, si dupa ce am gasit cateva variante, am ajuns pe pagina Hotelului Batiz - piscina, 3 stele, gratar, bucatarie - parea interesant, asa ca am sunat si am rezervat 4 camere duble.
Doamna Ofelia ne-a "refuzat" cererea de a ne rezerva camere duble lux pentru familiile cu copii, pe motiv ca cele normale sunt OK, suficient de mari pentru o asemenea familie - ocazie cu care ii multumim, a avut perfecta dreptate. Nu ni s-a cerut avans, a zis ca putem ajunge cand dorim, nu avem o limita de timp.
Am plecat sambata dimineata din Ploiesti, drum liber, bun. Prima surpriza placuta - 10 minute de la iesirea de pe autostrada pana la hotel. A doua surpriza placuta - camerele - exact asa cum sunt in pozele de pe siteul lor (pe care va rog sa il cautati si accesati pentru poze, noi nu am facut poze inauntru), mari, curate, se vede ca cineva si-a facut treaba constiincios.
In spate - piscina, graterele, bucataria, mese cu scaune. Doamna Ofelia ne-a primit cu maxima amabilitate.
Bucataria - completa, am imprumutat de acolo tot ceea ce ne-a trebuit pentru gratar si nu aveam.
Din toata aceasta excursie, am ramas totusi cu cateva regrete:
1. Ca nu am stat mai mult
2. Ca nu am stat mai mult la piscina
Nota noastra - 10 :)
Trimis de bx3m in 12.06.14 09:04:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bx3m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.78692400 N, 23.00152200 E - neconfirmate încă
- Aug.2013 Hotel Batiz - asa DA turism! — scris în 22.08.13 de rosoiu_diana din BUCURESTI - RECOMANDĂ