EXCELENT
Un hotel vechi dar ospitalier si bine ingrijit
De anul trecut mi-am dorit sa ajung la batranul Hotel Banat din Olimp asta pentru a imi aduce aminte de copilarie cand toate hotelurile nu erau renovate, am avut noroc sa functioneze si in 2023, am rezervat repede, am ajuns si am dat de prima surpriza placuta, hotelul avea acum plasa de tantari ceea ce e f necesar, aer conditionat decat la apartamente dar chiar nu e necesar, briza marii seara face totul,
Chiar daca hotelul este vechi este de laudat personalul care il tine functionabil si foarte curat, banuiesc ca de asta a functionat atata timp, la receptie personal amabil,
cazare imediata cum am dorit etaj 7 cu vedere in fata,
atentie daca luati cu vedere pe spate este posibil noaptea sa aveti galagie de la complexul Novum+ un bloc noi de langa Vough,
despre SERVICII
Asa cum am mentionat mai sus personal foarte amabil de la receptie pana la housekeeping, de dimineata doamnele nu bateau decat odata in usa, incercau cheia si daca nu raspundeai, nu te deranja inca o ora si mereu insistau sa ne dea totul necesar chiar daca nu vroiam, doamna de la receptie saluta mereu cand intram.
Sper ca ascest personal exemplar sa se pastreze cu anii.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Acum fiind vorba de cazare, nu pot recomanda persoanelor care au fiite sau nu rezista fara AC desi nu e nevoie de el, dar pentru oamenii care apreciaza curatenia si o camera bine functionala chiar si dupa 50 de ani il recomand,
camera vechie schimbat decat paturile cu lenjeria, perdeaua si totusi zugravita recent, chiar si asa vechi totul a mers perfect, apa calda non stop, mocheta aspirata, prosoape albe curate, obiectele sanitare perfect curate, robinetele din baie perfect functionale,
hotelul nu are balcon la fel ca restul din Olimp (cele 7 inalte)
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Pacat ca restaurantul este abandonat de cam 15 ani, totusi ei fac reclama la restaurantul de la H Majestic masa in jur de 50-70 lei.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja la 5 min de hotel, Cea mai aproape este cea de langa Novum si Davos, apa lina curata nisip fin dupa ce treci de cateva scoici de langa mal, langa geamandura trece de 150 cm
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Divertisment nu exista doar liniste si relaxare
Trimis de Teodor17 in 17.07.23 13:22:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: H Majestic, H Oltenia, H Pam, H Panoramic, H Holiday Blue
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Teodor17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Aug.2024 Vacanta Olimp — scris în 26.08.24 de Micu A din DUMBRăVIţA [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Hotel Banat - o surpriză plăcută — scris în 16.08.23 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Prima... și ultima dată la Olimp! — scris în 25.07.23 de Rofri din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2019 10 nopti de odihna si relaxare — scris în 10.09.19 de Cenuse_ion* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Profund dezamăgit — scris în 29.08.19 de UP78 din IASI - nu recomandă
- Aug.2015 Liniște... — scris în 28.08.15 de diaconug din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Ieftin si bun...chiar daca am ajuns aici accidental — scris în 23.08.13 de Otilia* din RM VALCEA - RECOMANDĂ