Am ajuns la Balea Lac si am fost dezamagit de ce am gasit acolo. Pentru simplu fapt ca parchezi masina pe marginea drumului (nu este vorba de vreao parcare amenajata) ti se cer 3 lei. Serviciile de la Cabana Balea Lac mi s-au parut sub orice critica - nu merita, si nu cred ca cei de la Sanepid ar fi trecut pe acolo.
Pacat ca in zona nu se investeste, deoarece cred ca este o mina de aur pentru turism.
In schimb drumul incepand de la Curtea de Arges este destul de bun - pe multe portiuni inca se mai asfalteaza.
De-al lungul soselei sunt destule locuri unde poti opri pentru un picnic.
Trimis de danniel1234 in 15.09.09 14:41:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danniel1234); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Webmaster, abia acum am descoperit acest review si sunt extrem de surprinsa ca a fost acceptat, cu aceste calificative date cabanei, fara nici o explicatie! Pai omul a platit pentru ca a parcat pe marginea drumului si pentru asta e nemultumit de cabana? in parcarea cabanei accesul e gratuit! Nemultumire maxima in ceea ce priveste bucataria si masa? pai sa ne spuna si noua de ce! a primit mancare stricata? i-a fost trantita in fata? nu pot sa cred... La distractie si relaxare iar e nemultumit tare - sa ma ierte Dumnezeu, dar ce se astepta sa gaseasca acolo? acolo, la cabana, ca pe marginea drumului nu ma intereseaza ce a gasit! pentru ca sunt aproape sigura ca nu a fost cazat acolo - daca ar fi facut-o ori si-ar fi schimbat parerea, ori ar fi "atacat" si pe acest front.
Am fost si eu cazata aici, cu alte ocazii am intrat la Balea doar ca sa iau masa, si intr-adevar nu sunt toate roz, dar nici chiar asa. E nedrept sa scazi nota totala a hotelului fara nici un motiv!
@lizuk, ai dreptate; dar aceste impresii sunt ceva mai vechi (asa cum bine ai remarcat), de pe vremea cand echipa era tare limitata si regulile ceva mai relaxate.
Drept pentru care iti multumesc de sesizare, am invalidat impresiile notele. Daca autorul considera ca mai are de adaugat detalii care sa ne faca sa revenim asupra deciziei (in special amanunte despre cazare, masa, alte servicii oferite de Cabana Balea, nu de alti "intreprinzatori locali") este chiar rugat s-o faca printr-un ecou, iar noi vom restaura aceste note. Pana atunci... ramane cum am spus!
PS: cand mai dai peste astfel de impresii, e bine sa le semnalezi direct prin functia REPORT.
- Jul.2018 Dezastru — scris în 23.07.18 de Eump* din BACAU - nu recomandă
- Aug.2017 Cabana 1 Balea Lac... un dezastru — scris în 07.08.17 de Bea din ARAD - nu recomandă
- Jul.2014 Ne-a placut! — scris în 18.07.14 de dappa din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Super Tare!! — scris în 02.07.14 de magics_father din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 De evitat — scris în 28.09.12 de noway din CONSTANTA - nu recomandă
- Oct.2011 Locatie frumoasa, cazare... — scris în 24.11.12 de yuly68 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2009 Gust amar — scris în 19.07.09 de relu_58 din LUPENI - nu recomandă