Transfagarasanul este spectaculos, ne-am cazat la Cabana Bilea Lac, nu merita banii, camerele sunt destul de saracacioase mobila veche, baia destul de mica. Vederea din camera spre lac o priveliste deosebita, doar atit.
Restaurantul parerea mea dezastru, fete de masa murdare, paharele murdare ce ne-a socat a fost ca vesela se spala afara in vazul tuturor intr-o galeata de plastic nu se sinchiseau oamenii.
Sa aveti haine groase la voi este destul de racoare in aceasta perioada.
Evitati sa serviti masa in restaurantul cabanei.
Trimis de yuly68 in 24.11.12 18:58:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (yuly68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mie mi-a plăcut restaurantul. Am fost anul trecut cu câţiva prieteni pe aceeaşi vreme, ninsese şi terasa era închisă aşa că am luat masa în restaurant. Nu îmi amintesc să fi observat ceva nelalocul lui, servirea a fost promptă, mâncarea bună şi preţurile acceptabile. Noi ne-am simţit foarte bine, chiar mi-ar păreau rău să aflu că s-au schimbat atât de mult condiţiile.
@krondia: Ma bucur ca ati fost multumiti de serviciile oferite in restaurantul cabanei, eu am facut un simplu comentariu despre ceea ce am intilnit la fata locului, am considerat ca nu este necesar a detalia nemultumirea mea poate a fost un caz izolat, sper si as dorii cind ma voi reintoarce sa ma bucur si eu de aceleasi facilitati si sa pot face un comentariu favorabil acestei cabane.
- Jul.2018 Dezastru — scris în 23.07.18 de Eump* din BACAU - nu recomandă
- Aug.2017 Cabana 1 Balea Lac... un dezastru — scris în 07.08.17 de Bea din ARAD - nu recomandă
- Jul.2014 Ne-a placut! — scris în 18.07.14 de dappa din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Super Tare!! — scris în 02.07.14 de magics_father din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 De evitat — scris în 28.09.12 de noway din CONSTANTA - nu recomandă
- Sep.2009 Transfagarasan — scris în 15.09.09 de danniel1234 din BRAILA