Am sperat ca va fi ok. Din pacate am ramas cu speranta
In primul rand vreau sa va spun ca mi-am facut cont pe acest site inainte de sejur, cu gandul sa dau un feed-back la intoarcere, deoarece de multe ori review-urile sunt exagerate (bune sau rele)
Suntem o familie cu 2 copii mici care am fost in cautarea unei destinatii ok, curate, fara prea mari pretentii. Nu am avut anul acesta buget pt. strainatate, asa ca am decis sa mergem la noi la mare. Cu alte cuvinte, stiam ca mergem intr-o locatie mai ieftina.
Camera a fost relativ curata, TV normal, AC fara telecomanda (nu am avut nevoie oricum). Acum vine partea interesanta: in baie era un miros de canal de la gura de aerisire ce te lovea de la intrare, usa scartaia ingrozitor, rezervorul de la WC era defect (curgea incontinuu) si in frigider domnea un mucegai de 1 deget. (cu mirosul aferent)
Am anuntat camerista, care a curatat frigiderul relativ repede si a anuntat mentenata pentru WC. De miros si de scartaitul usii nu am scapat pana la final.
Ma intreb de ce nu au putut fi verificate inainte...
Micul dejun: ORIBIL. Aveai de ales intre 3 mezeluri de ce mai joasa calitate, ceva branza, iar daca ne-am fi trezit mai devreme poate prindeam omleta. Laptele era facut din lapte praf si arata de parca era cheag de pe branza. Partea amuzanta era ca un ospatar venea cu recipientul de lapte miscandu-l circular ca sa se omogenizeze. Am baut ceai pentru siguranta copiilor.
Restul sejurului am preferat sa cumparam lapte, cereale si iaurturi pentru dimineata.
De asemenea, farfuriile si tacamurile erau murdare, slinoase. A trebuit sa cautam ceva pana am gasit 2 tacamuri ok.
Nu am mai calcat deloc in acel restaurant. Am preferat sa mancam in "vecini", la Hotel Hora.
Ce nu inteleg: indiferent ca stau la 5 stele sau la 2 margarete, curatenia trebuie sa existe. Mai ales in bucatarie. Era greu sa spele ca lumea tacamurile si farfuriile alea?
Au fost si elemente ok.
1. Personalul: oamenii erau binevoitori, vorbeau frumos si erau dornici sa ajute. De la intrare au sarit sa ma ajute cu bagajele, receptionista binevoitoare, camerista cu bun simt si saritoare. Mi-au fost schimbate asternuturile o data si prosoapele de doua ori in 6 zile. Am fost multumit din punctul asta de vedere.
2. Piscina: curata, mare, cu toate categoriile de adancime, sezlonguri suficiente. Ideala pentru cei ca noi, cu copii.
Dar tot degeaba... Spunea cineva intr-un review: daca vrei o calatorie inapoi in timp in perioada comunista, acest hotel este solutia. Si din pacate nu este o gluma.
Imi pare rau pentru angajatii pe care i-am intalnit: portari, cameriste, personal receptie etc., insa cred ca problema majora este la management.
Ca si concluzie: in acest hotel nu ma voi intoarce niciodata si nici nu recomand nimanui.
Trimis de Malexa in 02.08.13 23:58:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Malexa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.83002000 N, 28.58853700 E - CONFIRMATE
Frumos articol de debut (deși cam trist).
@Malexa: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Malexa: sunt de acord cu tot ce am citit si e conform cu realitatea. Sunt, inca, cazat in hotel Balada, am venit cu bilet de tratament de la casa de pensii. Personalul restaurantului are mari lacune in pregatire. Meniul pt diabetici si Hiposidati e doar in teorie, afisat doar pt ochii eventualelor controale. In fapt meniul e sarat, cu ingrediente de proasta calitate sau chiar expirate, nicidecum unul special pt diferitele afectiuni. Am atras atentia bucatarului sef, director de restaurant, un tip la vreo 130 kg, ca aici nimic nu se respecta. Am fost luati peste picior, apoi am primit primisiunea ca se va tine cont de specifictiile facute dar nu s-a rezolvat nimic. Aici e rea intentie, hotie, nepricepere si proasta organizare. Despre hotel pot spune ca e ok pt 2*, iar personalul e atent la solicitari.
@danyscorpion: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi!!!
Vezi, de exemplu, aici
În altă ordine de idei, dac-ai fost cazat acolo, ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Scrie-le normal, însă, - și nu cu CAPS!
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@Malexa: Servicii de calitate, amabilitate si personal dragut si amabil. Mancarea buna iar privelistea catre mare iti taie rasuflarea. Piscina Adulti si Copii mare si apa curata. Pe scurt o vacanta minunata. Il recomand cu placere. Copii vor sa mergem si anul acesta acolo, asa mult le-a placut.
@danyscorpion: pacat ca am citit abia acum ce ai patit acolo... eu as fi chemat MILITIA!!! )
- Aug.2024 Evitati acest Hotel! Conditiile sunt sub orice critica — scris în 16.08.24 de Roxana89V din BUCUREșTI
- Aug.2024 Dezgustător — scris în 11.08.24 de ux135299 din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2023 Execrabil — scris în 01.09.23 de Maria-Silvia din BACăU
- Jul.2023 Oferta mincinoasa teapa — scris în 02.08.23 de ux130111 din BUC - nu recomandă
- Jul.2023 O vacanta de vis — scris în 29.07.23 de ux130019 din PIETRARI [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta stricată complet!! — scris în 22.07.23 de ux129881 din ARGES
- Jul.2023 Dezamagire maxima — scris în 20.07.23 de nykos din BRAILA - nu recomandă