In august am fost si eu la acest hotel. Pentru Romania e ok si cred ca, catalogarea de 3 stele este pe drept cu mici exceptii. Am fost si in Turcia si Italia si intr-adevar nu se compara cu ce poti gasi afara (dar banii...).
Dar la cati bani dai pe cazare e ok. Daca e sa iei la normal un 3 stele, in tara, costa in jur de 200 lei daca ai pretentii la aer conditionat, televizor. Intr-adevar, cand am luat camera am cautat telecomanda de la aer conditionat dar ulterior am aflat ca se gaseste la receptie. Simplu - m-am dus si mi s-a dat.
Cat priveste conditiile acestea sunt ok - la 3 zile a venit si ni s-au schimbat lenjeriile, o data la 1-2 zile a venit femeia de la intretinere si a aspirat si curatat camera.
Cat priveste problemele ar fi urmatoarele: Prima si cea mai mare este personalul: FOARTE PUTIN PERSONAL atat pe hotel cat si la restaurant. Am observat ca toti oamenii de la restaurant sunt de la Chisinau. Din cate am vazut, isi dau silinta sa serveasca cat mai multi clienti dar pana la urma au si ei o limita.
Cat priveste meniul acesta e la noroc: Probabil ca ce trimite THR-ul (Turism Hoteluri Restaurante) aia mananci. Oamenii de la restaurant nu au nici o vina. Ei incearca sa faca din tantar -> armasar. Oricum daca nu iti place ce se serveste, poti sa te ridici si sa mergi la celelalte restaurante din jur.
A doua problema ar fi la cazare: in afara de dotarile existente nu s-a mai facut nici o investitie pe partea de amenajare: aceleasi usi vechi (de pe cealalta vreme); mai vezi afara pe langa ele, aceleasi dusuri antice (bine ca mai functioneaza). Oricum aici tot THR-ul il consider ca ar fi problema pentru ca se doreste a face profit fara investitie. Mergeti afara si vedeti ce inseamna sa faci o investitie si apoi sa scoti banii de la clienti (ai motive sa ceri). Oricum probabil ca cei care conduc au o problema si merg pe principiul ca romanul oricum vine la mare chiar daca sta cu cortul sau la hotel.
Cat priveste lifturile, nu am mers cu ele ca am stat la un etaj inferior asa ca urcam pe scari, dar am observat ca merg extrem de lent (chiar daca sunt 4) si de cand apesi butonul sa vina ai timp sa mergi la restaurant ca comanzi, sa mananci si cred ca nici atunci nu ajunge. Probabil au fost montate cu "interventia" cuiva.
Oricum una peste alta apreciez personalul existent ca macar isi da silinta dar traim in Romania si orice e posibil.
Trimis de Pauletta77 in 20.08.12 12:14:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Pauletta77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.83002000 N, 28.58853700 E - CONFIRMATE
Bun & echilibrat review.
@Pauletta77: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2024 Evitati acest Hotel! Conditiile sunt sub orice critica — scris în 16.08.24 de Roxana89V din BUCUREșTI
- Aug.2024 Dezgustător — scris în 11.08.24 de ux135299 din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2023 Execrabil — scris în 01.09.23 de Maria-Silvia din BACăU
- Jul.2023 Oferta mincinoasa teapa — scris în 02.08.23 de ux130111 din BUC - nu recomandă
- Jul.2023 O vacanta de vis — scris în 29.07.23 de ux130019 din PIETRARI [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta stricată complet!! — scris în 22.07.23 de ux129881 din ARGES
- Jul.2023 Dezamagire maxima — scris în 20.07.23 de nykos din BRAILA - nu recomandă