Am facut rezervarea prin telefon pentru un sejur de 5 zile fara a mi se cere avans doar cu precizarea sa revin cu telefon daca nu mai ajungem. Mi s-au parut foarte generosi din perspectiva asta, cu o zi inainte am sunat sa le spun ca vom ajunge dupa pranz ca sa nu anuleze rezervarea si mi s-a spus ca ei pastreaza rezervarea pana la 6 seara si apoi suna sa vada daca turistii mai ajung la locatie sau nu. Acest lucru nu l-am intalnit in Romania.
Camera este mare, curata, exista o masuta rotunda cu 2 scaune, baia mare, prosoapele se schimba la 2 zile, balconul este mare. Poate pentru unii camera pare prea mare pentru dimensiunea televizorului :) Este vorba de un TV cu tub cu diagonala de 82cm (aprox).
Pe jos este mocheta bine intretinuta.
Micul dejun este diversificat, cu produse de calitate: crenvusti sau carnati, oua prajite, fierte, omleta, ceai/cafea, lapte, cereale, iaurt, rosii, castraveti, crema de branza cu marar. Am stat 5 zile si nu am simtit rutina la mic dejun. Cel mai bun mic dejun pentru un hotel de 3*.
Mancarea la restaurant buna, proaspata, nu am avut nicio problema, nu se fumeaza in interior si nici in camere.
Am prelungit sejurul cu inca 1 zi si am fost mutati in alta camera de data aceasta fara geam la baie. Un mic incovenient pentru ca la baie caloriferul nu se putea ajusta si cam te sufocai daca stateai prea mult la dus :)
In rest nu am comentarii negative, as reveni oricand cu placere la acest hotel.
Trimis de mancare-bebe in 07.05.15 19:27:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AZUGA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mancare-bebe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mancare-bebe - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmasterX -
Este in regula pozitionarea.
Multumesc.
- Dec.2021 Un sejur dezamagitor — scris în 07.01.22 de mugurciup din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2018 Super multumit — scris în 15.01.18 de Mach din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Hotel Azuga Sky & Bike — scris în 07.02.17 de bbm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Superb!!! — scris în 11.01.17 de mirelutza din PITEşTI - RECOMANDĂ