Hotelul arata destul de bine! Imediat ce am ajuns au aparut cateva probleme, nu a venit nimeni sa ne prezinte camera, nu ni s-a spus la ce etaj sa cautam!!
In prima zi vremea fiind mai inchisa am hotarat sa mergem la piscina din incinta hotelului, surpriza, piscina era inchisa. Pe langa asta asa zisa sala de fitnes avea in dotare cateva aparate care erau intr-o stare deplorabila, majoritate fiind rupte.
La masa am dat de alta problema, desi nu se ajunsese la capacitatea maxima a restaurantului nu mai aveam boluri, cand in sfarsit au fost aduse boluri am ramas fara supa. Calitatea mancarii era deplorabila, unele mezeluri de la micul dejun le gaseam in mancarea de la pranz.
A fost un concediu complet ratat pe care imi doresc sa il uit cat mai repede!!
Trimis de ionut14 in 12.08.11 17:37:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Hotel Magnolia Standard
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionut14); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22919170 N, 28.00428630 E - CONFIRMATE
daca pretul real este cel de 450 eur pentru o familie si copil/copii sa stii ca nu ma mira ca ati avut parte de asemenea tratament. Ar fi grozav sa citeasca toata lumea review-uri ca ale tale si sa nu mai creada in acele himere all inclusive promovate de catre bulgari si sa le umple lumea hotelurile.
Am calatorit destul si pot spune ca nicaieri nu am intalnit servicii bune pe bani putini. Nu are cum. Multa bafta pentru vacantele viitoare.
- Aug.2021 OK pentru 3* — scris în 12.08.21 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Nașpa — scris în 02.11.19 de Denisa2019 din VALCEA - nu recomandă
- Jun.2017 Minivacanță frumoasă — scris în 13.06.17 de dan_gina2006 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un concediu reuşit — scris în 15.09.16 de mary-criss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Groaznic — scris în 02.07.16 de Elena. din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2013 Nu m-as mai intoarce acolo (nici macar in alt hotel din statiune) — scris în 22.08.13 de danielvalentin din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Ingrozitor — scris în 18.07.13 de irina u* din CTA - nu recomandă