Am fost cazati 7 nopti la acest hotel, este foarte ok pt cele 2 stele.
Curatenie zilnica in camere, schimbat prosoape.
Pozitie f buna si fata de plaja si fata de alte, restaurante, parc de distractii, etc.
Am luat doar mic dejun, foarte bun si variat. O sa pun o poza. Pe langa ce se vede, mai erau fructe, iaurturi, fursecuri, biscuiti, napolitane, dulceturi, sucuri, apa, aparat de cafea (doar ness).
Am fost cazati repede, am primit camera la etajul 8, vedere frumoasa de sus, galagia de afara se aude in surdina, nu ne. a deranjat.
La lifturi se astepta cam mult la orele de varf, erau 3.
La restaurant nu aveai voie cu bagaje sau sa iesi si sa intri.
Camere curate, cu mocheta, mobilier din pal ce parea nou, baia estr cam micuta, dar trecem peste, stiam asta dinainte, camera ok, pt al 2lea copil am improvizat un pat pe jos pt ca nu era loc de pat suplimentar. Cameristele f dragute, receptive.
Parcarea contra cost, 2.5ron pe ora prin sms sau abonament de 90ron pt 7 zile, care se poate plati doar prin instalarea aplicatiei CT parking, recomand. Atentie, se dadeau amenzi pt neplata, 900ron parca.
La piscina nu am stat deloc, doar la plaja, unde sezlongurile se plateau separat, 30ron in plin sezon, plaja f lata, intrare lina in mare, apa linistita, perfect pt copii.
Per total multumit, cu observatia ca iesi cam scump in general, cu alte cheltuieli, pranz, cina, etc... Mult mai ieftini iesi la bulgari cu all inclusive.
Cam atat as avea de spus, daca aveti alte intrebari, va raspund cu drag.
Trimis de alina35 in 17.08.19 15:09:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mai multe statiuni de pe litoralul romanesc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alina35); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ