Dragi cititori interesati de pareri despre acest hotel. Doresc sa va impartasesc cateva pareri personale despre conditiile de cazare si masa la acest hotel. Sa incepem cu sosirea la acest hotel. Am citit ca timpul de asteptare pentru chek in este f mare. Dragilor daca pe voucher scrie ca chek in- ul se face la ora 18.00 cum poti sa spui ca am sosit de dimineata si am asteptat, cand curatenia inca se mai face la ora 10.00.
Eu am sosit in jur de ora 14.00 si nu am asteptat mai mult de 10 min cu completate formular cu tot. Repartitia uneia din camerele libere s-a situat la etajul 8 din 9 cu vedere in partea de nord (vedere la piscina) repartitie datorata norocului, ghinionului sau unei mici atentii puse in plic la receptie cand am ajuns.
Camera in care am stat vreau sa va precizez ca nu este proprietate personala de aceea nu m a deranjat ca avea 15 mp in care fara probleme am putut sta 7 zile cu sotia si copilul. Baia la fel e micuta dar necestatile (ex. dus etc.) sunt invatat sa le fac singur nu cu altcineva care sa aiba loc sa se desfasoare pe linga mine. La mine tocaria era din termopan si oferea o protectie fonica acceptabila simturilor mele auditive. Pentru toti cei care cred ca daca si au luat un bilet la 2+ si au dat o suma, care dupa parerea mea este sub nivelul multor hoteluri din zona in comparatie cu facilitatile oferite, vreau sa le spun sa nu se astepte sa fie tratati, oriunde nu doar la acest hotel ca niste regi daca nu dovedesti un minimum de respect. Vreau sa spun ca mie zilnic mi s au schimbat prosoapele, la 2 zile lenjeria, zilnic se facea curat in baie, se lua cosul de gunoi si se aspira. Toate atea pentru 10 ron lasati la interval de 2 zile pentru camerista.
Despre mancare vreau sa spun ca nu m a deranjat ca altii luau painea cu mana, ca altii vomitau de atata mancare langa mine. Ce pot sa spun este ca pentru mic dejun se serveste de la cafea la expresor, lapte cald, suc natural la dozator pana la salata.
Despre personalul hotelului pot sa spun ca sunt foarte amabili cel putin cu mine asa au fost probabil am stiut limba romana.
Piscina hotelului standarde de 4 stele. Pentru cei care au mai fost cazati si la alte hoteluri recomand acest hotel ca fiind de 3 stele. Pentru ceilalti stati fratilor acasa in palatele voastre.
Trimis de danielgj in 09.08.15 12:30:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danielgj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danielgj: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ