Discriminare pt cei veniti prin Litoralul pentru toti
Suntem o familie cu 1 copil de 2 ani si am ales sa venim in aceasta perioada prin programul Litoralul pt toti pt ca e mai ok acum pt cel mic ca si temperatura. N-am stiut ca se fac diferente intre clienti in functie de pachetul / pretul platit / programul ales.
Ni s-a cerut sa platim daca vrem sa intram la piscina cu toate ca pe pliante scrie mare "serviciu gratuit de lux, pentru turistii hotelului...". Am vrut sa mergem cu copilul la piscina.
Gestul si situatia in sine ni s-a parut "jenanta" pt conducerea hotelului. Mai ales ca mai fusesem o data, prin acelasi program si am avut acces gratuit la piscina.
Alte "bile negre": camera micuta si inghesuita, praf pe mobilier, mai ales pe cel mai de sus, nici dupa 4 zile nu dadusera macar o data cu aspiratorul si nici lenjeria n-au schimbat-o.
In mare este doar acceptabil pt cei care n-au mari pretentii.
Noi sigur n-o sa mai venim a treia oara la acest hotel si nici nu-l recomandam altora.
Trimis de Simonnas10 in 07.06.14 17:07:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Neptun, Olimp, Jupiter, Vama Veche
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Simonnas10); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Simonnas10: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ