Dragi cititori cautand dupa impresi de la diferite hoteluri am gasit seit-ul am fost acolo si m-am hotarat sa sa scriu si eu cateva impresii despre hotel Aurora.
Am fost 3 ani la rand la acest hotel dar anul trecut am fost dezamagita rau de tot, dupa un drum lung cu masina si cu un copil de 8 luni, am ajuns la hotel in jurul orei 10. Am cautat un loc de parcare inca 10 min am gasit int-un final si am platit 70 de lei.
Ajunsi la receptie am rugat-o pe doamna sa nu ne de-a camera cu vedere catre teatrul de vara deoarece se aude muzica de la terasa Cleopatra si teatru de vara. In timp ce eu asteptam sa imi de-a fisele pentru cazare a venit un domn care ia spus doamnei de la receptie ca vine din partea cuiva si i-a inmanat acesteia un plic. Domnul cu pricina s-a cazat in 10 min iar eu cu un copil mic de 8 luni am asteptat o ora.
Dupa o ora suntem cazati iar de la receptie ni se comunica faptul ca nu mai au camere cu vedere catre Navodari ci numai cu vedere catre teatru de vara, cazand-ul pe domnul care a dat plicul cu vedere catre Navodari. Facand scandal la receptie am intrebat-o pe doamna care ne-a cazat de ce nu sa tine cont de faptul ca eu am ajuns inaintea domnului cu pricina si mai am cu mine si un copil mic aceasta ne-a raspuns pe un ton foarte urat faptul ca acelea sunt camere de protocol.
Pentru ca am fost cazati la etajul 9 cu vedere catre teatru de vara a fost pe langa o caldura insuportabila in camera si o galagie infernala deoarece canta muzica (manele) la terasa Cleopatra pana dimineata la 5.
In camera am avut aer conditionat dar nu puteam sa dormim cu el pornit pentru ca era deasupra patului si raceam copilul.
Am avut bonuri valorice de 480 de lei si mancam la terasa Maria si la autoservire si puteam cumpara cu bonurile valorice si sezlonguri de la terasa Maria.
Curatenia in camera nu se facea zilnic, doar ne arunca gunoiul din cos, lenjeria a schimbat-o o singura data intr-o saptamana la fel si prosoapele. Cand faceam baie toata baia se umplea de apa. La lift asteptam destul de mult atat pentru a urca cat si pentru a cobora.
In concluzie o saptamana obositoare nu o saptamana de relaxare
Daca va hotarati sa va faceti rezervatie pentru acest hotel ganditiva de 2 ori deoarece au scumpit foarte mult biletele anul acesta, daca anul trecut am platit 1620 de lei anul acesta este 2600 de lei si pentru conditile care le ofera nu merita bani.
Trimis de spici07 in 27.02.14 22:52:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spici07); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@spici07: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Oare se mai merita sa mergi in vacanta la noi la mare in conditiile in care pentru un sejur de 7 nopti platesti 2600 de lei iar pentru acelasi sejur in minunata Grecie platesti de trei ori mai putin?
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ