am fost in septembrie 2010 la acest hotel, cu bilet prin programul "litoralul pentru toti", de aceea a fost asa ieftin. nu m-am hazardat sa iau cu masa, deoarece, aveam copil ft mic si pentru el nu trebuia regim special, iar ptr noi satul de vacanta ft aproape, incat mancam meniu din acela fix de 10-12 ron care era arhisuficient.
fiind sfarsit de sezon, lume era putina, terasele nu mai aveau preturi mari, era mult mai lejer.
am citit si eu rewiuri-le de mai sus, si sunt mirata de ce unii au dat nota zero, sau au comentat rau, cred ca au avut pur si simplu ghinion. mie mi-a placut ft mult la acest hotel care pe la agentii figureaza cu 2 stele insa el pare de 3 stele, sau cel putin camera in care am stat noi era de 3 stele, mocheta noua pe jos, frigider marisor, aer conditionat, balcon moderat, am avut vedere la mare din camera, la etajul 2. lenjeria impecabila, prosoapele bune, menajerele faceau curatenie tot tmpul, dimineata chiar mirosea ft frumos pe holuri si veneau zilnic sa ia gunoiul, asternuturile au fost schimbate de 2 ori.
nu comentez aici plaja, care sa ne fie cu iertare nu e ok in multe locuri din romania, vorbesc strict despre conditiile din hotel. poate singurul incovenient pentru noi in acea periaoda a fost ca ultimele 2 nopti a fost galagie din cauza ca s-a ocupat in proportie de 80 % hotelul, fiind cazati multi participanti la un festival de folclor international si fiind tineri au chefuit in fiecare seara, fiecare pe limba lui. cand am spus la cazare sa ne dea alta camera fiindca avem copil mic, nu mai aveau decat la ultimul etaj, dar ne-a spus ca si acolo se aude. am renuntat sa ne mai trambalam cu bagajele ptr 2 zile. consider ca a fost doar o intampalre cu acest grup si ca nu se intampla frecvent sa fie balamuc noaptea. dar la banii care i-am dat, a meritat cazarea!
argumente pro: e aproape de aqua magic, aproape de satul de vacanta, de magazine, de plaja, au conditii bune in camere, personalul amabil, intelegator, curatenie in camere si pe holuri!
Trimis de adutza_ghiocel in 18.06.13 15:22:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adutza_ghiocel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ