Mai bine nu - la 220 RON / noapte se poate si mai bine
Am zis sa merg anul acesta in concediu la mamaia la aurora (am avut recomandarea unei colege de-a sotiei) si am rezervat pe site la ei 6 nopti camera dubla fara mic dejun - pret pe noapte 220RON / noapte.
Cind am ajuns prima impresie proasta: receptionerele sunt foarte prost crescute (e una mai in varsta care mai lipseste sa te scuipe in fatza) - indiferent ce vrei de la ele te trateaza ca si cind le-ai face mare deranj plus ca niciodata in cele 6 zile nu au raspuns la salut;
chiar daca pe anumite site-uri multi au zis ca fac figuri la receptie ca nu et cazeaza decit la ora 18 si f sus daca nu el dai nimic - nu este adevarat - am obtinut camera la etajul pe care l-am dorit
camera e ok (desi micutza da la 2 stele e ok), baia insa e ffff mica (sa va dau un exemplu - wc-ul e atit de inghesuit ca daca stai pe el nu poti sa o faci normal ptr ca dai cu capuld e peretele din fatza)
lifturile de care se face mare tam-tam ca ar fi super moderne merg f prost - stai enorm pina coboara dupa ce il chemi, desi sunt 4 lifturi sunt mici si nu fac fatza - norocul nostru a fost ca am ales etajul 2 si am folosit scarile tot timpul
altfel se facea curatenie in camera zilnic
aer conditionat ok, frigider ok
Trimis de lambrino in 16.08.11 14:22:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lambrino); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
valoarea completata la rubrica "PRET SEJUR" ("300") este cumva in euro?
Extrem de sărat prețul...
Câteva concluzii se pot desprinde cu ușurință din cele descrise de dvs. cu generozitate:
-umbrela nu va trebui să va lipsească în momentul descinderii la recepția hotelului, iar aceasta (umbrela desigur) va fi deschisă obligatoriu, plasată în mâna stângă;
-cu stupoare și voință, în baie se va sta la 180 de grade, pentru a nu mai lovi de perete cu capul;
-nu mai puneți baza pe recomandările venite de la colegele soției (pe șestache ne vom informa despre impresii de la soțul colegei, care va da în mod real informațiile dorite);
Cu stimă,
Z.
- Jul.2024 Un hotel minunat — scris în 02.08.24 de ux135130 din CăRBUNEşTI [PH]
- Jun.2024 Sejur de cosmar — scris în 19.06.24 de taran din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Dezamagitor — scris în 07.08.23 de AndreeaM13 din OţELU ROşU [CS] - nu recomandă
- Jul.2023 Aurora, hotelul servirii proaste — scris în 12.07.23 de ux129704 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2022 Un hotel de două stele plus — scris în 28.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vacanta ratata — scris în 03.09.22 de ux127123 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanță super relaxantă — scris în 05.05.23 de mnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ