BUN
O cazare de regi si regine

Am petrecut 3 nopti la Hotel Astoria in Oradea.
A fost o alegere excelenta iar cand vom reveni, vom sta tot la acest hotel. Pretul nu este o exagerare, compar cu lucruri similare pe valea PH unde probabil ca pretul era dublu.
Este chiar in centru. Pe malul drept al Crisului, nu pe acelasi mal cu Piata Unirii dar la 3 minute de mers pe jos de aceasta.
Sunt 4* corecte, camere mari, spatioase si aerisite, cu tavan inalt si cu priveliste de exceptie (noi am avut dubla deluxe si inteleg ca toate acestea au aceeasi priveliste). Patul imens - cred ca are 240cm. Confortabil si cu perne bune.
Baia foarte frumoasa, cu walk in shower si o chiuveta fistichie, amplasata inspirat, in spatele usii. Mi s-a parut ingenioasa solutia gasita la o baie nu fff mare dar frumos echipata si utilata. Din pacate nu am apucat sa-i fac poza...
Micul dejun... ok. Nimic spectaculos dar n-am ramas nemancati.
Personal foarte amabil.
Curatenie zilnic in camere si prosoape schimbate, la fel, zilnic (desi nu erau pe jos 🫣).
Liniste si curatenie in toata zona.
Mi-a placut fff mult aceasta cazare. Un rasfat.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
- Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub
- ABONAMENT afaFC pe 6 LUNI = 59 lei Cumpără afaFC 6 luni
- ABONAMENT afaFC pe 12 LUNI = 100 lei Cumpără afaFC 12 luni
Trimis de andreea_kamelya in 05.08.25 21:15:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORADEA. A mai fost în/la: Ramada
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea_kamelya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.05721900 N, 21.93002710 E - neconfirmate încă
- Jan.2020 Hotel Astoria - departe de ce ar fi putut sa fie — scris în 15.02.20 de simona.p din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ