Am plecat pe litoralul bulgaresc oarecum pregatita si de fiecare data ma surprinde. Primul hotel la care am ajuns a fost Astor Garden care chiar mi-a placut spre surprinderea mea. Hotelul este bine amplasat chiar in mijlocul statiunii.
Camerele sunt destul de mari si frumoase, elegante cu mocheta pe jos. Holurile hotelului de asemenea cu mocheta si muzica ambientala. Cand am ajuns camera noastra nu era gata desi am ajuns dupa ora 14 si drept scuza ne-au pus in camera o sticla de vin. Ma gandesc ca asta a fost motivul pentru ca prietenii nostrii nu au primit. Minibarul foarte frumos si plin cu de toate, aveau si expresor pt cafea dar toate se plateau.
Mancarea a fost suficienta si gustoasa (nu am mari asteptari de la bulgari). Daca ajungeai printre primii la masa gaseai de toate apoi unele feluri de mancare se terminau si nu mai aduceau.
Zona de piscine chiar mi-a placut. Hotelul are o piscina mare pentru adulti si 2 piscine mici cu apa calda (una la soare si una la umbra).
Sezlonguri la piscina mai mult decat suficiente cu masute, umbrele si mai ales spatiu intre ele. Aveau si un bar langa piscina de unde puteai sa iei suc, cafea, cartofi prajiti, pizza, prajiturele. Singurul minus era ca refoloseau paharele de plastic. Dar noi le-am folosit pe cele de hartie. ????
Plaja nu mi-a placut. Mica si in panta asa plus ca mai aveam vedere si la piscina hotelului de langa care era horror. Dar e plaja cu nisip destul de fin, cu sezlonguri si cu bar pe plaja. Asa era bine organizata.
Cel mai putin mi-a placut echipa de entertaiment. Aproape inexistenta.
In concluzie e un hotel pe care il recomand si la care m-as mai intoarce.
Trimis de Lumea mea in 10.08.19 08:31:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Melia Grand Hermitage Riviera Beach Therma Village
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lumea mea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Concediu placut — scris în 28.07.23 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Doamne fereste!! — scris în 17.07.23 de ux129813 din GALAţI
- Jun.2022 Un Hotel Cuminte si Linistit — scris în 16.06.22 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Vom reveni! — scris în 06.06.22 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Impresii generale despre hotel si servicii — scris în 04.07.21 de ux120619* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Un castel pe malul marii!!! — scris în 05.06.21 de strejear din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel de 5 * cu personal infect și obraznic — scris în 02.06.21 de ux119941* din BUCUREșTI - nu recomandă