BUN
Per total pot spune fara indoiala ca pentru pretul platit sejurul merita. Chiar daca este de 5 stele, ii poti gasi mai multe puncte slabe.
despre SERVICII
In general personalul este amabil si nu sunt probleme pe partea asta. Nu stiu ei foarte bine limba engleza si te deruteaza uneori, dar este acceptabil. La checkin au avut o intarziere de aproximativ 40 de minute fata de ora pe care o dau ei.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera curata, cu mici semne de uzura probabil tot de la conationalii nostri scumpi si dragi. Nu mi-a placut faptul ca patul este facut din doua saltele care nu au peste un topper si saltelele pleaca si se face gaura intre. Daca ar dormi doi adulti si 1 copil in pat sigur ar fi foarte deranjati. Baia desi arata foarte bine si are toate facilitatile de bun simt, apa se strage in dreptul WC-ului si trebuie sa stergi cu prosopul.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea este destul de variata si gasesti la fiecare masa diverse tipuri de carne. Calitatea produselor nu este mereu cea mai buna (rosii fara gust, fructe de asemenea, prajiturile au crema foarte falsa, etc.), dar sunt variate si sigur gasesti ceva care sa te multumeasca.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja este micuta iar marea este un mic golfulet. Se face aglomeratie destul de mare atat pe plaja cat si in apa cand este plin. Plaja insa este curata iar nisipul este destul de fin, fara scoici.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Au piscina atat interioara cat si exterioare (2). Piscina mare are apa calda, mai calda decat marea si cred ca este ceva apa termala. Piscina mica pentru copii are apa foarte calda si este foarte buna pentru cei mici. Cred ca la piscina mare ar fi fost bine daca ar fi avut mai multe sezlonguri.
Cel mai dezamagitor lucru este barul. Bauturile racoritoare sunt ordinare (Adria este lux), berea lor si vinul sunt panarame iar cocktailurile sunt facute la un aparat automat ce se afla doar in holul central. Bere Beks de asemenea se poate lua numai din holul central. Iti da impresia ca fac orice ca sa nu consumi decat ce iti baga ei pe gat. As fi preferat sa platesc cativa zeci de euro pe zi/camera pentru a primi sucuri imbuteliate sau de o calitate mai ridicata.
Trimis de ux120619* in 04.07.21 17:22:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux120619*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120619: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 03646&hid=23367.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120619 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux120619: Mi-a plscut postarea ta, foarte obiectiva. Zic asta pentru cu multi dintre noi sunt nemultumiti de una de alta, fara a tine cont de pretul platit. Ai punctat bine, am inteles ca nu totul e de 5 stele, dar nici pretul.
Una este alta, cred ca fost bine.
Felicitari.
- Jul.2023 Concediu placut — scris în 28.07.23 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Doamne fereste!! — scris în 17.07.23 de ux129813 din GALAţI
- Jun.2022 Un Hotel Cuminte si Linistit — scris în 16.06.22 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Vom reveni! — scris în 06.06.22 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Un castel pe malul marii!!! — scris în 05.06.21 de strejear din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel de 5 * cu personal infect și obraznic — scris în 02.06.21 de ux119941* din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2020 Relaxare intr-o locatie extraordinara — scris în 11.09.20 de Dan cu Luci din BUCUREșTI - RECOMANDĂ