In calatoria noastra spre Manastirea Prislop am alea sa innoptam peste noapte in Hateg inainte de a ne intoarce acasa.
Am ales Artmotel dupa ce am citit impresiile unui coleg de aici (AFA) si bine am facut.
Am facut rezervarea telefonica direct cum imi place mie si odata ajunsi la destinatie, destinatie care se afla in centrul Hategului, la 50 m de. primarie, la sosea, vis a vis un mini market iar in spate un hypermarket.
Personalul foarte ok.
Am luat masa la restaurantul hotelului care a fost de-li-cioa-sa., si mie mi sa parut ieftin.
Camera care am. avut o a fost o dubla cu pat suplimentar.
Lenjeria foarte curata, vedere la sosea, foarte bine antifonata.
Am avut o problema cu un bec la masina si managerul sau patronul localui sau hotel directorul (nu stiu exact) m a ajutat im sensul. ca a vorbit cu un patron de service care intamplator lua masa acolo, sa ma ajute.
Deci una peste alta daca voi avea drum in Hateg Artmotel va fi cu siguranta bifat.
Trimis de Siciliano_78 in 07.01.18 00:31:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HAȚEG [HD].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Siciliano_78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.61059840 N, 22.95012080 E - CONFIRMATE
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
- May.2018 In trecere prin Hateg, in minicircuitul de 1 mai — scris în 06.05.18 de adriananicoleta din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Artmodel — scris în 03.08.16 de viki68r din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Art Motel Hateg — scris în 19.07.16 de Dan@47 din PLOIEşTIORI [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Locatie buna pentru o noapte in Hateg! — scris în 30.07.14 de cmo_cristi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 3 stele mai mici dar mai valoroase — scris în 13.06.13 de vulpea_roz din BUCURESTI - RECOMANDĂ