Relaxant si confortabil, este peste multe pensiuni din Moeciu
Am petrecut 4 zile la aceasta pensiune la sfarsitul lui mai, cand inca nu incepusera concediile. Am vrut sa venim si in 2014 dar nu am gasit camere in timpul concediului nostru si doar am mancat acolo, au restaurant la parter unde poti manca orice, este renumita pt mancare si cazare.
Pensiunea are tot ce-ti trebuie: loc de joaca, de divertisment, terasa, verdeata. Cand am fost noi erau cazate doar cateva familii, iar bucatarul ne-a zis ca ne poate face de mancare tot ce dorim chiar daca nu e in meniu, lucru admirabil.
Patronii au fost foarte amabili si se vedea ca au stat o vreme pe afara, deoarece aveau alta atitudine decat cea cu care suntem obisnuiti noi (adica lipsa de respect fata de clienti) te faceau sa te simti bine fara sa deranjeze.
Acest fapt se vede si in gradul de confort al pensiunii, avea lift, camera spatioasa, curata, cu bar.
Sincer nu am de spus nici un lucru negativ, copilul nostru s-a simtit la fel de bine.
Daca vreti sa mergeti aici trebuie sa va faceti rezervare din timp si va sfatuiesc sa mergeti in cursul saptamanii.
Daca nu gasiti camere, mergeti macar sa mancati acolo, merita.
Trimis de gabiy in 14.07.15 11:22:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabiy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44161900 N, 25.33553900 E - CONFIRMATE
@Adrian73: Nu am zis ca este cea mai tare dintre toate, dar dintre cele la care am fost si am auzit si pe altii, e cea mai buna. M-am uitat pe net la Mistral si pare atractiva. Nu stiu cum e atmosfera acolo. O recomanzi pt familie cu copil?
@gabiy - da, recomand, din cele fff multe pareri are note mari-media. e ultima pensiune si personalul, calitatea serviciilor este f. buna, deci pt fam cu copii e super
se poate ajunge la aceasta pensiune cu autobus? noi mergem cu trenul pana in Bv.
@anamaria_2010: din pacate nu si nici maxitaxi nu am vazut pe acolo. Se ajunge doar cu masina. Am vazut autobuz in Moeciu de jos, dar pana la Moeciu de sus e ceva de mers.
- Apr.2023 Locatie placuta — scris în 25.06.23 de mont din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanta esuata — scris în 10.09.22 de Maralina din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2018 Minivacanța minunata — scris în 04.06.18 de kitty00 din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Locatie perfecta pentru familii cu copii... si nu numai :) — scris în 23.10.17 de AlinaP2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 În familie, la Arnica! — scris în 12.04.16 de Corneliu B din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Una dintre cele mai bune pensiuni din Romania la care am fost. — scris în 08.02.18 de ManOwaR din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Excelent — scris în 24.02.17 de vladionut din BUCUREşTI - RECOMANDĂ