Am fost cazati la Pensiunea Arnica acolo unde am participat la nunta unor prieteni foarte apropiati. Desi, putin sceptici la inceput, am plecat de acolo cu gandul de a reveni cat mai curand posibil.
Nu am crezut ca la noi in tara putem gasi definitia "concediului complet": amplasare extraordinara, serviciile de la receptie impecabile, spatiile de joaca foarte generoase, activitati recreative multiple posibilitati, curatenie extraordinara, calitatea manacarurilor nemaipomenita, ospitalitate si bun simt toate intr-un singur loc.
Desi am fost stresati de faptul ca nu vom avea ce sa ii dam copilului de mancare am descoperit ca mancarea gatita acolo era mai buna decat cea de acasa.
Recomand cu caldura serviciile si subliniez faptul ca nu am crezut ca in Romania vom avea parte de astfel de surprize placute.
Calificativ: foarte bine cu o nota (fara exagerare): 10.
Concluzie: impecabil
Trimis de Laurentziu09 in 05.09.12 22:50:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: Moeciu, Bran, Fundata, Sinaia, Predeal, Azuga, Brasov, litoralul romanesc (cam toate statiunile) etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Laurentziu09); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44161900 N, 25.33553900 E - CONFIRMATE
@Laurentziu09: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Poti atasa cateva fotografii cu pensiunea? Sincer, ne-ai starnit curiozitatea ...
- Apr.2023 Locatie placuta — scris în 25.06.23 de mont din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanta esuata — scris în 10.09.22 de Maralina din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2018 Minivacanța minunata — scris în 04.06.18 de kitty00 din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Locatie perfecta pentru familii cu copii... si nu numai :) — scris în 23.10.17 de AlinaP2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 În familie, la Arnica! — scris în 12.04.16 de Corneliu B din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Una dintre cele mai bune pensiuni din Romania la care am fost. — scris în 08.02.18 de ManOwaR din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Excelent — scris în 24.02.17 de vladionut din BUCUREşTI - RECOMANDĂ