Aria Hotel4 / MENIU
Senzațională experiență

Hotelul este amplasat foarte aproape de promenadă (5 minute), dar și de Gara Rimini (10 minute), pe o stradă liniștită cu trafic redus. De la gară se poate lua autobuzul către San Marino, din fața Hotelului Napoleon. ATENȚIE: cumpărați biletele în avans (eu nu am făcut-o, dar am avut noroc că șoferul a încurcat lucrurile și a trebuit să mai ia pasageri și în picioare) !
Camera și baia au fost foarte spațioase cu tot ce e necesar pentru un sejur plăcut, iar personalul a fost foarte atent la nevoile clienților și a oferit informații folositoare privind vizitarea obiectivelor, restaurante de calitate, etc (Grazie mille Mălina!). V-ați prins, la recepție găsiți o româncă din Cluj, care vă dă indicații prețioase!
Parcarea hotelului este pe 2 niveluri și costă 20 euro/zi, dar se pot folosi și zonele de parcare din jur (6 euro/zi), dacă găsiți locuri (eu am fost la sfârșit de mai și erau chiar pe strada hotelului).
Micul dejun a fost unul din cele mai complete pe care le-am văzut, iar în Italia, de departe cel mai bun!
Vom reveni oricând cu plăcere și recomand cu un mare DA!
Trimis de Marelte in 01.06.25 08:20:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marelte); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06930714 N, 12.57650901 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Aria Hotel, RIMINI" (nou-creată pe sait)
======
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”