BUN
Steaua de mare o alegere ok pe litoralul nostru
Dupa lungi încercări de a găsi ceva ok in Bulgaria, pe lista fiind HVD Reina del Mar am ales in primul rând sa reconfigurăm traseul din cauza drumului destul de lung din Brasov fiind alături de copil mic prefer m 3-4 ore pe drum vs 7-8 spre Bulgari dar asta e alta poveste.
Prima impresie o am legat de politica stupida de check in a hotelului (da este ora ora 18 odată cu cina se activează regimul ultra all inclusive) cred ca nu am mai văzut asemenea policy nicăieri in lume.
Practic ți se taie o zi din sejur :)
Noroc ca personalul e amabil și au pregătit totul pe la 13:30
dar da exista situații in care se poate face late checkout 12-13 (+100 RON) chiar și extra late checkout 13-15 (+150 RON/ ora)
despre SERVICII
atitudinea este prietenoasa acum depinde și de așteptări, de regula nu caut nod in papura și nici nu aștept sa sa zic luna de pe cer. Dar sunt amabili și zâmbitori ceea ce e de apreciat
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera de tip Superior este încăpătoare ușor as spune micuța. Nu exista balcon sa nu îl căutați :)
Curatenia este ok însă se simt miile de turiști care trec pe aici spărgând bă un colț de perete la baie, ba o lovitura in bateria de dus etc
Aerul conditionat face fata cu greu și camera se încălzește rapid. Ceea ce a apreciat soția e prezenta fierului de călcat mereu uitat la plecarea in concediu :))
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Spa-ul este bun recomand amatorilor.
La piscina am stat in mare parte la cea alăturată zonei de plaja cea indoor e neatinsa.
O mică precizare in funcție de tipul camerei ales ai anumite restricții in a alege zona de plaja dar dacă asta e un impediment poți plăti 100ron/zi de persoana pentru a intra la zona ultra gold camera noastră a avut acces in zona Silver inclus in pachet
Trimis de cata_adc in 07.08.22 17:53:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cata_adc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2024 Hai ca se poate! Steaua de Mare — scris în 30.04.24 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Weekend in octombrie — scris în 11.01.24 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Plimbare relaxanta — scris în 05.06.23 de Iulia1980 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 La mare în extrasezon — scris în 16.07.23 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Din nou la Steaua de Mare — scris în 07.02.23 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta nereușită la hotel Aqvatonic, Eforie Nord — nu recomand — scris în 21.08.22 de Adelina87 din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2022 Aqvatonic - (un) all inclusive (altfel) ! — scris în 25.06.22 de Florris din CONSTANTA - RECOMANDĂ