Am petrecut 3 nopti la Aquaworld Resort (ex Ramada) din Budapesta.
La intrare in hotel, ceva normal pentru un hotel clasificat la 4**** un angajat ne-a preluat bagajele. La receptie doar 2 oameni si o coada interminabila. Dupa 2 minute au mai venit si alti si procedura a mers rapid. Dupa completarea formularelor tipice, se cere o garantie (100EUR- 3 nopti, 3 persoane). In baza acestei garantii se cumpara produse din interior, cu ajutorul bratarilor/cardurilor primite la momentul de check-in. (recomand bratara deoarece, la aquapark se umbla doar in halate de baie si s-a intamplat sa se incurce halatele si astfel sa ia altcineva cardul de la camera altcuiva). Cand se cumpara produse, se scaneaza bratarile/cardurile si se emit 2 bonuri, pe unul se semneaza si ramane la hotel, pe altul il ia turistul si la final se calculeaza suma consumata si se restituie ce a ramas din garantie. Angajatii receptiei vorbesc fluent Lb. Engleza.
CAMERA
Camera noastra este la etajul 4 si are numarul 410. Camerele sunt elegante cu TV-plasma (unicul canal in Lb. Romana, canalul 26- Romania TV), minibar (contra-cost), o sticla gratuita de apa, livrata zilnic, pat dublu si pat suplimentar, balcon. Baia din camera era cu dus si dotata cu sampon, gel de dus, etc.
MANCAREA
Am avut demipensiune (md si cina). Mancarea nu se ridica la nivel de 4****. Extrem de putine sortimente, nu foarte gustoase (doar muraturile seara si gemul cu croissante dimineata au fost bune).
Atentie! Puteti cere apa la carafa care e gratuita sau apa la sticla care e contra-cost!!! Tot ce se consuma pe langa mancare se taxeaza.
Restaurantul de la aquapark e pe sistemul ,,impinge tava " dar, mancarea e mai buna decat la restaurantul principal.
AQUAWORLD
Prin pachetul achizitonat (CHILL OUT) aveam intrare gratuita la AQUAWORLD, altfel, intrarea costa 10EUR de persoana. Este o zona doar pentru clientii de la hotel, unde sunt saunele, 2 piscine cu apa fierbinte (una cu apa termala care se extinde si in exterior). Cealalta zona, unde sunt si oameni veniti din exterior, sunt toate toboganele (recomand Rainbow, UFO, Kamikaze, Hurricanesi cel din pestera, si restul sunt faine dar acestea in mod special), o piscina mai mare, una mai adanca si una in care se poate sari de pe o platforma. Sunt foarte multe piscine si in exterior. Exista diverse posibilitati de relaxare, precum masaj, proceduri cosmetice, jacuzzi, etc.
PERSONALUL
Personalul este prietenos, vorbitor de Lb. Engleza. La barul de la receptie dar si la Oriental este ca barman o doamna foarte draguta din Covasna.
IMPRESIE FINALA
Este un hotel la care ne vom intoarce cu siguranta, pentru Aquaworld si pentru relaxare.
Trimis de tm-tc in 02.05.16 17:30:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Szeged, Budapesta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tm-tc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@razvan2002 - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 71&ridAnt=68282
- Feb.2019 Aquaworld Resort 7-10 februarie 2019 — scris în 24.02.19 de pielmuspaul86 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta la Budapesta / cazare la Aquaworld — scris în 11.09.18 de marianb din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Aquaworld Resort - Frumos, luxos, dar cu obiectii — scris în 03.01.17 de plummy din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Cel mai mare AquaPark acoperit din Europa de Est + Hotel Ramada. — scris în 22.02.15 de djmario2001 din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Ramada Aquaworld Budapesta sejur f. reusit — scris în 11.09.13 de vyrusxulescu din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- May.2013 Ceva ce la noi nu se poate — scris în 24.07.13 de marius_cristian din PETROSANI - RECOMANDĂ
- May.2013 Recomand, foarte placut. ! — scris în 19.05.13 de Gabryel1972 din BUCURESTI - RECOMANDĂ