EXCELENT
[Stephan’s Modern Apartment] O cazare pe care o recomand mai ales vara
Pentru ca trebuia sa mergem intr-o croaziera cu plecare din Pireu si vroiam sa zabovim si prin Atena macar o zi. Initial ne doream sa vedem Acropole dar fiind foarte cald si zborul de dimineata de la 7.40 cu wizzair s-a anulat (am primit banii inapoi ca l-au pus dupa ora 16) si am plecat cu Aegean care m-a costat dus cu 2 pasageri mai ieftin cu 120 lei decat wizzair la care pe langa ruxacurile de sub scaun mai aveam si 2 bagaje de mana de 8 kg in afata de bagajul de cala. Aveam cazare la Stephan’s Modern Apartment din Atena la 120m de statia de metrou Ambelokipi.
Initial am ales o cazare in zona de centru aproape de statia Monastiraki, dar cand am intrat pe google maps si am vazut drogati si oameni ai strazii dormind in zona respectiva am anulat rezervarea care era cu mic dejun si am ales-o pe acesta si bine am facut ca si eu si sotul am fost foarte multumiti de cazarea la Stephans. Apartamentul este intr-un bloc renovat intr-o zona rezidentiala, avand lift, noi am stat la etajul 2. Deplasarea catre centru, era de 3 statii de metrou unde am mai vizitat zona cu Acropole, arcul lui Hadrian, parlamentul unde am vazut schimbarea grazilor, templul lui Zeus si ne-am plimbat prin gradinile nationale si am mers pe strada pietonala prin Plaka.
Cazarea trebuia sa fie pe data de 10.06.2026 la ora 15 dar noi am ajuns in jur de ora 13,30-14 si respectiand instructiunile de intrare am reusit sa intram in apartament. Apartamentul era cu 2 camere, bucatarie open space, mirosea a curat. Avand in vedere ca erau cam 33 grade afara, faptul ca avea aer conditionat si in living si in dormitor era un mare plus. Camerele erau destul de mari cu jaluzele trase si la balcon mai avea si niste storuri. In balcon era un uscator de rufe si o masuta cu o scrumiera (foarte buna pentru sotul meu ca de aceea am cautat cazare cu balcon). Cazarea era 75,22 euro pentru o noapte. Am rezervat-o din ianuarie 2026. Avea o bucatarie complet utilata cu vesela, cratiti, ibrice, fierbatoare, prajitoare de paine, o sticla de 2 l de apa rece in frigider, cafetiera una cu capsule (avea si 2 capsule cu cafea) si una cu filtru. In baie avea masina de spalat, consumabile, adica un apartament cu tot ce trebuie. Tv avea ecran mare si youtube accesibil. Peste drum de intrarea in bloc era o biserica foarte frumoasa in interior si alaturi de ea o piata unde seara au cantat formatii cu muzica greceasca, asa ca seara am stat pe balcon si ascultam muzica servind un pahar de vin spumos. Faptul ca sotul meu cam sforaie, mi-a prins bine livingul.
Camerele destul de mari, patul si canapeaua (care se putea desface) erau odihnitoare.
A doua zi am plecat in jur de 9,30 dupa ce am servit micul dejun, era un magazin alimentar jos de unde am luat ce ne trebuie. Check out s-a facut lasand cheia pe masa. Mi-a placut ca ne-a intrebat daca ne place cazarea si eu i-am raspuns ca da. La plecare i-am scris ca daca mai ajung la Atena o sa ma mai cazez la el.
In concluzie recomand cu drag aceasta cazare unde ne-am simtit foarte bine avand in vedere ca temperaturile au fost peste 30 grade chiar in jur de ora 18. Chiar nu era de vizitat Acropole pe caldura aia de foc in conditiile in care sotul are probleme cu tensiunea. Noi am plecat sa vizitam seara dupa 18.30.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de aurora56 in 08.07.26 20:51:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurora56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier în zona Atenei, ATENA" (deja existentă pe sait)
- Oct.2020 AKDMIAS Heart of Athens — scris în 02.01.21 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Holiday Apartment, Artemida] Nu doar un popas de-o noapte, ci, teoretic, mult mai mult! — scris în 07.09.20 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Myth2 - Hike Around Ancient Panathenaic Stadium Near Metro with view of Big Park — scris în 02.02.20 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2019 [Acropolis guest house by the museum] cazare in centrul Atenei — scris în 17.06.20 de roana71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2019 Mariada s Luxury Apartment Paleo Faliro (near sea) - excelent! — scris în 02.06.19 de ilee din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Apartament neconform cu descrierea de pe un popular site de inchirieri — scris în 22.07.18 de Steliana_Aby din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Garsoniera noastră „opulentă”... Și o confuzie de transcriere — scris în 09.01.19 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...