ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.03.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Un apartament de 5 stele pe plaja La Patacona

TIPĂREȘTE

În cazul în care ar exista un concurs numit „Dormitoriile au talent”, iar eu și Tati ne-am număra printre jurați (că merităm, desigur), atunci cu siguranță amândoi ne-am fi bulucit să apăsăm butonul Golden Buzz pentru ApartUp Patacona Deluxe! Dacă despre cele 2 zile (mai mult nopți) petrecute în apartamentul de lângă Mercat Central se poate spune că au fost confortabile și liniștite, atunci despre celelalte 3 savurate la țărmul mării - răsfăț total!

Vă spuneam la un moment dat că excursia a fost proiectată inițial pentru 3 persoane: eu, Tati și Istețica. Prima cazare aleasă (cea din centru, de vă povestii) a fost un apartament modest ca suprafață, living plus dormitor. Al doilea, deși părea dimensionat pentru 4 sau chiar 6 persoane și era un pic mai scumpișor, mi-a căzut cu tronc în așa hal, încât am zis să facem o aroganță și să-l rezervăm, să încheiem apoteotic sezonul vacanțelor marine 2017! Fetița însă n-a mai putut veni cu noi din pricina unor obligații legate de școală, chestie pe care a realizat-o destul de târziu, când posibilitatea de anulare gratuită expirase deja. Și așa ne-am potcovit noi doi-porumbei cu ditamai apartamentul de... 164 mp! Păi ce să facem acum?! Dacă-i musai, cu plăcere!

Cam o oră am făcut cu autobuzul 19 din centru, de lângă primărie. Am coborât la capăt, pe Carrer de Cavitae, paralelă cu marea, am cotit-o la dreapta și am ajuns în câteva minute pe faleză, chiar acolo unde se termină Plaja Malvarrosa (plaja Valenciei) și începe La Patacona, corespunzătoare localității Alboraya (o suburbie a Valenciei). Ne-am orientat spre stânga, am traversat un mic pod peste canalul de irigații ce se varsă în mare și în alte 3-4 minute am ajuns... într-o adevărată stațiune estivală, lucru foarte ciudat, căci noi ne știam în city-break într-un oraș european, la final de octombrie!...

Mai precis, peisajul se prezenta astfel: un pâlc de palmieri cu umbră destul de rară, dincolo de ei, în stânga, un șir de terase care de care mai încântătoare și mai animată, în față faleza flancată de palmieri, care se continua cu... altă faleză, cât vedeai cu ochii, iar în dreapta plaja extrem de lată, cu un tiv subțire de mare albastră sub linia orizontului. Hmm, ce ziceți? Frumos, nu?

Convenisem cu Antonio sau Alberto - nu mai știu cum îl chema - să preluăm apartamentul la ora 14, aveam să ne întâlnim în fața intrării. Am avut timp suficient de mâncat la una din frumoasele terase, ba chiar și de inspectat un pic plaja și apa mării - caldă-călduță încă, abia așteptam să ne cazăm, să ne punem costumele de baie și să desfășurăm o ultimă (?) bălăceală pe sezonul în curs! Între timp reperaserăm și clădirea unde se afla apartamentul nostru: acolo unde se termină șirul de mâncătorii, începe unul de bloculețe cu 2 etaje, super-noi, cu o curte comună în față, pe partea dinspre mare, acoperită cu gazon artificial. Al nostru era chiar primul dintre ele.

La ora 13:55 ne-am înființat în fața intrării, pe partea opusă mării, pe Avinguda Mare Nostrum, la nr. 36. Și-am așteptat, și-am așteptat... Și-am așteptat, și din nou am așteptat... Ne-am priponit bagajele sub micuța copertină a casei scării și-am pornit a ne foi în sus și-n jos, privind cu speranță orice trecător ce părea a avea față de Antonio sau Alberto... După vreo juma' de oră i-am trimis și mesaj și ne-a răspuns după alte 15 minute că e în trafic, nu mai are mult... Măi, al naibii trafic, că de două zile îl tot studiam și ne minunaserăm cât de fluent poa' să fie, taman acum se găsi să-i facă șicane lui Antonio/Alberto! „Tati, să mă lași pe mine să le scriu review-ul pe booking!”

Într-un târziu apăru și 'mnealui, zâmbitor și nonșalant ca o zi senină de primăvară!... Nu-și ceru scuze pentru întârziere și ignoră săgețile din privirile mele, descuie ușa de la intrare și ne pofti înăuntru. (Înăuntru încercaserăm și noi să pătrundem mai devreme, când ușa se deschisese pentru că plecase cineva din bloc, dar portarul de la recepție nu ne-a primit, deși i-am arătat rezervarea printată de pe booking; aveam să-i sugerăm mai târziu lui Alberto/Antonio să transmită în avans la nenea portarul că vor avea oaspeți, să nu mai stea ăștia de papagali cu bagajele în mijlocul străzii! Mai ales că există un loc de socializare excelent acolo, la parter - canapele, fotolii, măsuțe, tablouri, perdele, aer condiționat...)

Bloculețele astea sunt de fapt două câte două, dispuse „în oglindă”, unite la mijloc printr-un hol comun. Noi am luat-o în dreapta și am urcat la etajul al doilea, unde, aproape de capătul coridorului, ne aștepta apartamentul nr. 16. Imediat ce i-am trecut pragul, iritarea pricinuită de întârzierea gazdei noastre avea să mi se estompeze încetul cu încetul, pe măsură ce descopeream acel spațiu larg, modern și confortabil. Alberto/Antonio ne-a prezentat pe repede înainte toate facilitățile; singurele explicații care ne-au interesat cu adevărat au fost cele referitoare la modul de manevrare a imenselor transperante de aluminiu de la ferestre. În rest, nici noi nu l-am încurajat să dezvolte, că ne grăbeam să ajungem la plajă. Ne-a dat să semnăm un contract cu agenția ApartUp, în care se menționa că am primit în păstrare 2 chei și că ne obligăm să nu stricăm, alea-alea... Am plătit cu cardul și, cu un zâmbet angelic, dar cu destul de multă sodă caustică în glas, l-am întrebat dacă n-ar fi cazul să ne amâne check-out-ul măcar cu durata întârzierii sale?! A zis că să vadă, dacă n-or să fie alte rezervări... dacă nu, atunci poate... dar dacă da, regretă, însă la ora 12 trebuie să ne evaporăm! „Bine, vezi cum faci, măi, Alberto/Antonio! Nu ți-ar strica o bilă albă pe booking, nu?!”

Cinci minute mai târziu, Tati se repedea la supermarketul din apropiere să cumpere câte ceva „pentru de dimineață”, că văzuse pe GoogleMaps că închide peste vreo oră, iar eu am rămas să fac inspecția și pozele de rigoare. Păi s-o luăm cu începutul, adică să ne întoarcem din nou la ușa de la intrare! Chiar în față este un hol nemobilat, doar o oglindă și o mică etajeră fixată în perete, numai bună să-ți lași cheile acolo, să nu le rătăcești apoi prin imensitatea aia de casă! În dreapta se află două uși - una spre dormitorul mic și alta spre baia aferentă acestuia; țineți minte unde am rămas, că ne vom întoarce aici mai târziu.

Holul nostru o cotește însă stânga deocamdată și din el se desprind alte ramificații: imediat în dreapta - bucătăria; în față - livingul și în stânga - dormitorul matrimonial cu baia lui proprie.

Livingul. Plăci mari de gresie de culoarea nisipului, ferestre imense pe doi pereți, de sus și până jos; una din ele are încorporată o ușă tot de sticlă, pe care se poate ieși pe terasă. Drept mobilier - o canapea bejulie chiar pe mijloc, în formă de L, extrem de comodă (cel puțin pe zona dinspre geam am petrecut minute bune citind sau admirând împrejurimile exterioare!). În față, o măsuță de cafea, iar pe peretele opus, un ansamblu destul de minimalist, ce încorporează un TV cu ecran plat. În zona dinspre bucătărie se află o masă dreptunghiulară, înconjurată de 6 scaune. Aspectul coloristic mi-a plăcut mult, mi s-a părut modern și potrivit ideii de plajă și mare: pereții bleu-ciel, doar cel dinspre bucătărie acoperit cu o imitație de lemn de cireș (bej-roșcat, o culoare foarte caldă), mobilierul din pal deschis la culoare, decorațiuni mai mult sau mai puțin abstracte, perdele și draperii asortate.

Fereastra fără ușă are vedere frontală la mare, o plăcere să stai pe canapea și să ai în fața ochilor priveliștea aia fabuloasă! Terasa se află deci în lateral, către o străduță ce se înfundă în faleză și unde este organizată o parcare destul de încăpătoare. Am găsit pe terasă o masă cu 2 scaune; aici am mâncat dimineața și seara, aici am petrecut multe momente plăcute, urmărind siluetele vapoarelor plutind la linia orizontului și 3 răsărituri de soare, unul mai grozav ca altul...

Dormitorul matrimonial mi-a smuls un sunet de uimire când am văzut cât era de mare! El și cu baia lui cred că fac cât apartamentul meu de acasă... Aceleași plăci mari de gresie pe podea, aceeași culoare neutră; pereții albi, mai puțin cel de la capul patului - acoperit cu un tapet grej (ceva între gri și bej). Patul king size, cuvertură de bumbac gri, lenjerie albă, saltea de saltea. Perne numai bune, nici moi, nici tari plus două pernuțe decorative dintr-un imprimeu alb-albastru. Noptiere de-o parte și de alta a patului, veioze încorporate în blatul de deasupra, prize și întrerupătoare în imediata vecinătate. Totul gândit în cel mai mic detaliu, modern și funcțional.

Pe peretele opus, o comodă cu sertare, televizor pe ea, încă o măsuță-birou alături. Deasupra, un element decorativ fixat pe perete. Pe aceeași linie cu patul, un dulap în 4 uși, compartimentat ideal pentru o familie numeroasă care, din acest punct de vedere, ar putea liniștită să se mute aici. Înăuntru am găsit tot felul de nimicuri, gen fier și masă de călcat, perne și pleduri de rezervă.

În baia principală se intră direct din dormitor. Foarte spațioasă și strălucitoare (la propriu). Faianță și gresie tot în tonuri de bej; un blat cât tot peretele din stânga, în care sunt încastrate două chiuvete, iar dedesubt spații de depozitare (am numărat nu mai puțin de 14 sertărașe și ușițe!). Fiecare chiuvetă cu oglinda ei, iar între ele un mic bol de sticlă cu flori roz (artificiale, dar de mare efect). Bideu și vas de toaletă, cabină de duș închisă, din plexiglas - toate de cea mai bună calitate. Drept consumabile: hârtie igienică (și rezerve suficiente), săpun lichid și gel de duș. Prosoapele albe, de bumbac, le-am găsit rulate pe pat, mai puțin cel pentru duș, care era în baie.

Am trecut mai apoi la bucătărie (cu mențiunea că până în ultima zi tot aveam să mai descoperim câte un sertăraș sau o ușiță neexplorate). Pe scurt - mobilier și ustensile de ultimă generație, nici acasă n-avem așa ceva. Aragazul și mașina de spălat vase sunt încorporate, ca și chiuveta, totul formează o unitate. Pardoseala e tot din plăci mari de gresie bejulie, faianța albă cu un brâu desenat, asortat fericit cu celelalte elemente de decor. Mobilierul - bej cu negru. Combina frigorifică e din aia bengoasă, ne dădea și gheață dacă vroiam! Am avut în bucătărie și o masă cu scaune, dar nu le-am folosit deloc.

Ce mi s-a părut foarte interesant a fost că din bucătărie se iese pe cea de-a doua terasă! Da, da, două terase cu vedere la mare, nu-i așa că asta-i pleonasm?! Pe ea este montat un blat în care se află înglobată o chiuvetă (adică dacă te-ar păli să bucătărești pe balcon, cum ar veni...), iar dedesubt - mașina de spălat rufe. Plus un uscător pliabil de rufe, plus materiale de curățenie.

Și revenim la al doilea dormitor... Mai mititel decât primul, dar elegant și drăguț și ăsta, cu două paturi twin (decorate identic cu celălalt, doar pernuțele sunt verzi), cu 3 tablouri colorate pe peretele de deasupra, cu mobilier minimalist (un dulăpior cu două rafturi deschise plus un dulap-soldat încastrat în perete). Fereastra dă tot spre parcare și asta e singura cameră fără terasă.

În schimb, beneficiază de o baie destul de încăpătoare, cu nimic mai prejos decât sora ei. Ba, din contră, aș zice: dușul e din cel cu hidromasaj; mi-am prins mereu urechile să-l folosesc! O altă diferență ar fi că baia asta nu are decât o singură chiuvetă, cu un dulăpior mai modest dedesubt, dar și aici am găsit un decor drăguț cu flori rozalii. Aceeași gresie bej, însă faianță formată din plăci mici-mici, ca un mozaic, în tonuri de bej, cu accente cărămizii. Foarte frumos!

Ce să mai zic?! Superb apartament, nu cred că mai pupăm noi prea curând așa ceva... Sau cine știe?! Oricum, dacă era să rezervăm doar pentru noi doi, n-am fi avut parte de el, e clar! Evident că-l recomand, mai ales dacă sunteți cel puțin 3-4 bucăți (maxim 6)! Zona unde este amplasat e foarte frumoasă și liniștită, noi am prins ceva aglomerație în prima zi, când am ajuns, fiind sâmbătă, apoi treburile s-au potolit încet, încet (ce-i drept, era cam extrasezon marin, v-am zis). Duminică dimineața, pe când plecam în expediție, am observat că se instala chiar în fața blocului nostru, pe faleză, o mică piață mobilă; când ne-am întors însă nu mai era. Există supermarket bine aprovizionat în apropiere, sunt câteva mâncătorii, după cum am menționat deja. Până în port sunt cam 3 km, aproape o oră de plimbare agale, pe frumoasa faleză largă, mărginită de palmieri; în sens opus noi am mai mers cam 1 km. Plaja e super-lată, acoperită cu nisip fin, dotată din loc în loc cu diverse dispozitive de consumat caloriile în exces, cu coșuri de gunoi și cu dușuri. Apa mării pare că se adâncește lent (n-am mai avut ocazia s-o testăm, din păcate).

Amicul Alberto/Antonio a fost neam prost până la capăt, ne-a trimis un mesaj cu o seară înainte de a ni se încheia sejurul că nu se poate să stăm peste ora 12, că vin alți turiști după noi. La 12 am eliberat ringul, n-a venit el, ci altcineva să preia cheile. Am stat o vreme cu bagajele pe plaja din față, că tot n-aveam ce face și am observat cum, la scurt timp după ce am plecat, toate storurile au fost lăsate în jos; mă gândesc că dacă veneau alții după noi, ar fi trebuit ca cineva să curețe apartamentul și mă mai gândesc că această activitate se face mai ușor la lumina zilei. Deci... ai mințiiit, Antonio/Alberto! Te-am priiins!

În tot cazul, trecând peste interacțiunea cu gazda, apartamentul e grozav și de recomandat. Cam greu de prins neocupat, dar merită încercat!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 30.03.18 14:35:38
Validat / Publicat: 30.03.18 16:01:38
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2577 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 Plaja din fața apartamentului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 39800 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

17 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[30.03.18 16:00:48]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier, VALENCIA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

Carmen Ion
[30.03.18 17:05:43]
»

@crismis: Boierie!!!

crismisAUTOR REVIEW
[30.03.18 17:12:19]
»

@Carmen Ion: Cam da!

Carmen Ion
[30.03.18 17:17:05]
»

@crismis: A fost o plăcere să revăd plaja: noi n-am ajuns dincolo de Malvarosa, mai bine zis de port, dar plaja din suburbia ”voastră” arată la fel: laaată, cu nisip fin și... goală. Nici nu e de mirare, la cât de imensă este: noi am fost în mijlocul verii și, în ciuda mulțimii de iubitori de soare, tot aveai impresia de plajă... pustie. Iar până la malul mării aproape că am obosit mergând.

crismisAUTOR REVIEW
[30.03.18 17:32:11]
»

@Carmen Ion: Absolut corecte remarcile tale! O astfel de plajă lată are un mare dezavantaj, pe lângă acela că "mănânci o pâine până ajungi la apă": nu se aude marea de pe faleză, de la terasele restaurantelor sau ale apartamentelor din prima linie! Chestie la care eu țin, simțurile mele trebuie să fie toate gâdilate... Era frumoasă priveliștea ce mi se arăta de la fereastra sufrageriei, dar, chiar și cu geamul deschis, nu bătea briza, nu se auzea valul, parcă eram într-un tablou! Nu mă plâng, dar... așa am simțit.

Pușcașu Marin
[30.03.18 19:04:14]
»

@crismis: Prima intrebare care mi-a venit in cap dupa ce-am citit articolul si-am vazut pozele a fost cam poznasa. Daca mai "prinzi" o cazare de-asta, primesti musafiri?

Doua, trei zile nici nu te-ntalnesti doua familii prin casuta asta. Daca te plictisesti poti sa joci si-un paintball pe-acolo.

Altfel... vorba Doamnei Carmen Ion... boierie.

Sa traiti 1000 de ani si sa inchiriati si-un penthouse la Burj-Al -Khalifa

crismisAUTOR REVIEW
[30.03.18 19:15:44]
»

@ghisor: Primim, cum să nu?! Să știi că mă doare inima când e vorba de risipă, sub orice formă s-ar înfățișa ea. Ai dreptate, chiar nu se cunoștea dacă mai locuiau 2 persoane acolo. De la 5 în sus ne-am fi prins, că probabil trebuiau să "deranjeze" canapeaua din living!

Cu Dubaiul... nu m-ai nimerit. Nu-i genul meu. Am fost acolo 4 zile cu ocazia unui congres și am înțeles ideea. Orasul viitorului și atât. Prefer o viluță pe țărmul Mediteranei, aproape oriunde... Primim oaspeți și acolo dacă are minim 2 camere!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Zoazore
[30.03.18 21:22:40]
»

@crismis: Prima oara privesc pozele, ca sa-mi fac o idee despre ce-o sa citesc in articol. Si vad la poze ceva cu "cartierul nostru" Zic, 'hait, au mutat astia Galatiul la mare! Dar la care mare? Ca palmierii din Mamaia nu-s asa inalti! " Apoi m-am dumirit!

Doua terase si de pe niciuna sa n-auzi marea... Cam aiurea!

Si, vrei tu sa-mi zici mie ca n-ati facut macar o baita mica-mica langa casa? Nu pot sa cred asta!

crismisAUTOR REVIEW
[30.03.18 21:33:41]
»

@Zoazore: Jur că nicio băiță, cât de mică! Din cauza lu' Alberto/Antonio ăla! Și datorită faptului că în zilele următoare eram tot prin expediții la ora prânzului, când era totuși oportun pentru băiță! Da' tot a fost frumos, chiar dacă nu se auzea valul!

krisstinna
[31.03.18 07:10:43]
»

@crismis: Foarte frumos dar cam scumpuț

Vezi, de-aia prefer eu hotelurile... pentru a evita ciufuții de proprietari

Îmi place nuanța și calmul dat de culorile apartamentului, invocă liniște și calm culoarea nisipului.

Terasa aia face toți banii, vederea e de milioane.

Am zăbovit un pic prin apartamentul vostru, trebuie să mă trezesc, e zi plină azi

crismisAUTOR REVIEW
[31.03.18 07:44:48]
»

@krisstinna: Neee, în general am dat peste proprietari drăguți și corecți pe la alte apartamente, care ne-au ajutat cu informații utile, cu hărți sau broșuri. Dar pădure fără uscături...

Scumpisor față de ce alte variante mai aveam prin Valencia (deși existau și mult mai scumpe), dar dacă mă gândesc că la fel a costat și camera aia din Hydra... Care era doar o biată triplă, nu aproape 2 hectare de apartament!

Pușcașu Marin
[31.03.18 10:25:41]
»

@krisstinna: Da' de ciufuti de receptioneri n-ai dat niciodata? .

ANILU
[31.03.18 17:50:02]
»

@crismis: Superb! Boierie curată! Răsfăț total!

Doamne, apartamentul ăsta este de 3 ori mai mare decât al meu, tot cu 2 camere.

Iar terasele, imiii, ce mic dejun, dar ce cină, porumbeilor ați profitat din plin. Îmi place că știți să vă răsfățați!!!

După ce am citit despre mancatorii am realizat că nu ajunsesem la plajă, așa cum ne spusesi cum ați împărțit sejurul valencian.

Felicitări pentru alegerea făcută, chiar dacă mai scumpă, a meritat.

Toate cele bune.

adrianbogdan
[01.04.18 08:25:06]
»

Doamne ce civilizat!

crismisAUTOR REVIEW
[01.04.18 08:45:58]
»

@ANILU&adrianbogdan: Boierie, cum a zis și Carmen! Noroc cu Istețica, am zis să aibă fata dormitorul ei, terasa ei, bucătăria ei (cu bucătăria glumesc, desigur!). Dacă trebuia să rezerv ceva doar pt 2 persoane, cu siguranță era mult mai modest.

Mii dejun mâncăm și acasă, cel puțin eu, dar mai frugal. În vacanță avem timp să ne răsfațăm și papilele gustative! ...

krisstinna
[01.04.18 08:49:08]
»

@ghisor: Uneori da, am nimerit și ciufuți sau ciudați , mai rar ce-i drept. Atunci încerc prin zâmbet și cuvinte să îi spun că am nevoie de ajutor

Dacă nu reusesc (ceea ce nu-mi amintesc să se fi întâmplat): fiecare angajat are un șef, astfel încât mai am o șansă

Dar vezi tu... la proprietari șansa mea e nulă in caz că...

E drept că eu nu sunt pretențioasă și nu cer luna de pe cer, la fel ca și zâna crismis vreau doar decență, baie in cameră, curățenie, apă caldă și un pic de căldură Restul e bonus, luxul, mărimea și detaliile mi le-am creat acasă. Noi nu prea stăm in cameră chiar dacă e wow, nu cumpăr camera.

Am învățat să iubesc totul, să mă bucur dacă pot dormi, respira, mânca, merge, auzi sau vedea. Am învățat să iubesc chiar și oamenii răi și ciufuți, mie chiar îmi e milă de ei pentru că își fac rău singuri cu atitudinea și negativismul lor.

Sunt tolerantă, exact ca și autoarea acestui frumos articol

Aurici
[09.04.18 11:06:12]
»

@crismis: Apartamentul ăsta mi-a adus aminte de cazarea noastră de la Positano, pe Coasta Amalfi. Mult mai mare și mai luxos decât căutăm în general și decât ne trebuia, dar ce bine ne-am simțit acolo... Și eu mă mulțumesc cu puțin d. p. d. v. al cazării pentru că plec din cameră cu noaptea-n-cap și mă întorc spre miezul nopții, dar când ne pică câte-o pleașcă d-asta parcă altul este sentimentul. De aceea lucrurile mi se par un pic contradictorii. Cred totuși că, în general, cel puțin în cazul nostru, ne mulțumim cam cu cât ne permitem.

Poate nimeresc și eu apartamentul ăsta vreodată. Sper să ajungi și tu la Positano.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, ANILU, Aurici, crismis, Pușcașu Marin, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂApartamente regim hotelier:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.076674938201904 sec
    ecranul dvs: 1 x 1