ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.06.2025

BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Citadel Duplex Suites 12

TIPĂREȘTE

Ne tot gandeam de cateva zile unde am putea sa mergem prin tara, un weekend, mai ales ca vremea era foarte frumoasa iar in Bucuresti se anuntase canicula.

Asa ca ne-am hotarat destul de repede sa revedem Sighisoara.

Am cautat o cazare aproape de centru, de cetate dar si de gara, deoarece am ales sa facem calatoria cu trenul.

Din oferta disponibila pentru zilele alese de noi, am ales aceasta proprietate care indeplinea conditiile enumerate mai sus. De la gara si pana la cazare erau circa 600 de metri, iar pana in centru, la parc, erau 750 de metri. Daca mai adaugi si faptul ca apartamentul era situat intr-un bloc recent construit si situat foarte aproape de baza cetatii medievale, totul arata foarte bine.

Ajunsi, fara a avea intarziere, in gara, am luat-o usor pe jos spre adresa locatiei. In 10 minute eram deja in fata portii.  Deoarece am ajuns in Sighisoara in jurul orei 13.10, iar check in-ul era de la ora 15.00, de pe drum, am sunat proprietarul si l-am intrebat daca putem lasa bagajele la apartament. Acesta foarte amabil ne-a raspuns ca nu este nicio problema si ca dansul este acum la apartament cu fata care face curatenia si ne astapta. In dimineata sosirii noastre primisem si un mesaj de la dansul cu instructiunile de intrare in curte, bloc si apartament. Pentru fiecare dintre acestea primisem cate un cod de acces. La intrarea in curte nu am avut nevoie de cod deoarece erau deschise portile pentru parcarea din curte.

Blocul este mai retras de la strada iar in fata lui exista o parcare mare. Usa de acces in cladire se afla situata in partea dreapta si are pe peretele din dreapa doua panouri. Cel mare este interfonul iar celelalt era cel pe care trebuia sa tastezi al doilea cod, cel care deschidea usa blocului. Imediat cum intrai in scara blocului se gasea si liftul modern si mare. Apartamentul era situat la primul etaj si avea vederea spre spate, unde functiona o mica piata agro alimentara. Al treilea cod de acces era pentru usa de la intrarea in apartament. Dupa ce gazda noastra ne-a intampinat, ne-a facut o scurta prezentare a locuintei si ne-a oferi cateva sfaturi despre acest micut si cochet oras. Am lasat bagajele si am plecat spre centru ca sa gasim o terasa unde sa mancam de pranz. Cred ca ne-am intors la cazare pana la ora 16.00 deoarece afara era o caldura inabusitoare. Am despachetat bagajul si am facut cate un dus iar apoi am iesit pe balcon la o cafea si la o tigara. Nici aici nu se putea sta de cald ce era. Dupa pranz si pana seara tot balconul era pe soare. Acesta era destul de lung, insa si destul de ingust. Era mobilat cu o masa si doua scaune. De pe balcon puteai vedea acoperisul pietei dar si o parte din cetate.

Apartamentul tip duplex, cu suprafata de 72 mp, a fost foarte curat si dotat cu de toate. La parter se gasea livingul open space, bucataria, o baie si balconul, iar la etaj era dormitorul micut si inca o baie. Ambele bai au fost mari si fiecare avea cate o cada si cate o masina de spalat rufe.  Aparat de aer conditionat era doar in dormitor, iar televizor doar in living. Bucataria parea dotata cu tot ce trebuie. Noi am folosit doar cana de fiert apa, aparatul de cafea cu capsule Dolce Gusto, din partea casei, doua pahare si doua cesti de cafea.

Din living se urca spre dormitor iar sus acesta scara se bifurca in alte doua scarite. La dreapta era dormitorul iar la stanga era baia de la etaj. Era un pic ciudat. Ca sa mergi din dormitor in baia alaturata trebuia mai intai sa cobori iar apoi sa urci scaritele.

Semnalul wi fi a fost ok peste tot.

Locatia, curatenia si facilitatile oferite ne-au placut mult si de aceea recomand cu drag acest apartament.

Vacante placute.

Trimis de cristimicle in 14.06.25 15:47:53
Validat / Publicat: 14.06.25 16:46:36

VIZUALIZĂRI: 33 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P14 [fără descriere]
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[14.06.25 15:58:31]

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier, SIGHIȘOARA [MS]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

webmaster
[14.06.25 16:48:05]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂApartamente regim hotelier:

• LOGAT? = DA (IntC=1)